agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




Beğeni Düzeni747Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-09-2012, 21:51   #11
Ağaç Dostu
 
mavi eylul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2012
Şehir: ORDU-MANİSA(Turgutlu)
Mesajlar: 129
Galeri: 1
ben yapıcı değilim yiyiciyim sadece ama annem yapar tarifide biber yapraklarını topladıktan sonra kaynayan suyun içine atıp bir taşım kaynatılır çok çabuk haşlandığı için erimemesine dikkat edilmelidir. sonra tatlı biberleride ortalarından delip haşlanır eğer isterseniz pezik(pazı) doğranıp haşlanır. hepsi soğduktan sonra birbirleriyle karıştırılıp sarımsaği ve tuzu eklenir çok az birşeyde sikrke konur bidonuna yerleştirilir...
acı seviyorsanız acıbiberde katılabilir
biz soğanlı yine kavurmasını seviyorum...bizde turşu denince çoğunlukla soğanla kavrulur **** sade yine tereyağında kavrulur..

Halil Önen ve tuya beğendi.
mavi eylul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
biber fidesi, biber gelişimi, biberlere


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025