![]() |
|
![]() |
#631 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-04-2010
|
evet resim ekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Ağaçsever
|
sanırım olmadı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Ağaçsever
|
pardon,pardon olmuş. evet bu biberlere ne yorum yaparsınız. bizim evde kimse yemedi herkes korktu valla,eşim ikiye böldü attı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() Sadece şekil bozukluğu fena halde yılana bezemiş... Afiyet olsun... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-05-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Ağaçsever
|
tüm çabalarıma rağmen eşimin koparmasına mani olamadım.tadına bakmadım evdekilerde yemek istemedi. Düzenleyen sibelin bahcesi : 31-07-2012 saat 12:22 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2012
|
dikkat edin zehirli olmasin Düzenleyen antihistaminik : 05-09-2012 saat 14:21 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-05-2011
|
çuvalda patates videosu
[QUOTE=ahmetihsan;996139]Rica ederim sayın limon_sever.[/QUOTE Sayın Limon sever, çuvalda patates videonuzu yayınladım. Bu adresten izleyebilir ve izletebilirsiniz. ÇUVALDE PATATES - YouTube |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=ahmetihsan;1005367] Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-10-2007
|
merhaba limon sever üç burun biber fide veya tohumu nerden temin etmiştiniz. paylaşırsanız sevinirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumunu çok aradığım ve bulamadığım bir biber çeşidiydi. Tesadüf eseri yonca tohumu almak için gittiğim yerde gördüm ve hemen satın aldım. Tohum satışını yapan firma ve ürünü. İnternetteki diğer web siteleri çok az sayıda tohumu satışa sunarken, bu firmanın paketinde yüzlerce tohum mevcut. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-08-2012
|
afiyet olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
Bu sene balkonda, saksıda biber yetiştirmeye çalıştım. Ne yazık ki yaprak bitlerinden kurtaramadım fidelerimi. Ben de çözümü fideleri bahçeye taşımakta buldum. Bahçede yaprak bitlerinden eser kalmadı. Aşağıdaki resimdeki biberler ise pazardan aldığım fidelerden. Bu sene iyi biber yedim diyebilirim. ![]() ![]() Tohumdan yetirdiğim köy biberlerim ise çok nazlı çıktı.Kaç aydır oldukları yerde sayıyorlardı. Bugün ilk defa bir tane biber koparıp yiyebildim. Ya tohum almada ya da çimlendirmede bir hata yaptım ki, gelişmeleri çok geç oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2012
|
bunlar da benden... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
/
Giriş Tarihi: 06-06-2007
|
Meksika Biberi
Balkonumda ki Meksika Biberi sonunda meyveye durdu. Geçen hafta hırpalayacağım dediğimde Halil ağabey, " Hırpalada da tozlaşsın " diye yazdıkları gerçekleşti. Biberin boyu 52 cm.'e ulaştı. Üzerinde bir sürü çiçek tomurcuğu var. Kışlık biberlerim yolda yani. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
120 günden beri yağmur düşmüyor, ilk yağmurlarda _sanırım çarşamba günü deniyor_ hava sıcaklığı özellikle geceleri birden düşebilir. Yağmurla beraber güçlü rüzgar da olabilir, balkonlarda yetişenler için dikkat etmek gerekiyor... Kolay gelsin... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
/
|
Balkon sahanlığına indiririm. Hem rüzgardan korunur hem daha fazla güneş görür. Bulunduğu yer ve açı sebebi ile Sabahları 2 saat güneş alıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
/
|
Merhaba Arkadaşlar, Marketten küçük saksısı ile aldığım Meksika Biber tohumunu mayıs ayı sonunda ekmiştim. 2 Kez yer değiştirme yaptırmış olduğum biberlerimin görsellerini ilginize sunuyorum. Daha hiç bir meyvesini (biberini) yemiş değilim. Gelecek sene için üzerinde tohumluk meyve bırakacağım. Ayrıca biberimi de balkondan içeri alıp soğuklardan koruyacağım. Umarım gelecek sene yaz mevsiminde tekrar meyve verir ve tohumlarından yetişen torunlarını da görebilir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
/
|
25 Eylül akşamı durumu. Ellerinde Tohum olan arkadaşlarımız 2012 - 2013 Dönemi Tohum Takas Etkinliğine katılmayı unutmasınlar lütfen. İlgili Sayfamız; http://www.agaclar.net/forum/ucretsi...tm#post1024296 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Ağaç Dostu
|
Yani sadece biber yapraklarından oluyor mu turşu?.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Ağaç Dostu
|
evet oluyor içine acı olmayan biberde katılır tabi acı biberde isteğe bağlı olarakta pezik(pazı) katılılır... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Ağaç Dostu
|
ben yapıcı değilim yiyiciyim sadece ![]() acı seviyorsanız acıbiberde katılabilir biz soğanlı yine kavurmasını seviyorum...bizde turşu denince çoğunlukla soğanla kavrulur **** sade yine tereyağında kavrulur.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
Önce saksıda yetiştirmeyi deneyip, yaprak bitlerinden kurtaramadığım biberlerimi bahçeye taşımıştım. İçlerinde 9 kök acı biber vardı. Bir kaç tanesi çok cılızdı, kuruyacaklar sanmıştım ama onlar da büyüdüler. ![]() Ben çok acı biber seven biri değilim. Biberleri tüketmek için küçük bir kavanoza turşu yaptım, birazını kuruttum. Gene de bitiremedim. Geçtiğimiz cuma toplayıp okula götürdüm, bir arkadaşa verdim biberleri, turşu yapacakmış. Onda biberleri gören diğer arkadaşlar şimdi beni arıyor. Biberlerim popüler oldu, isteyen isteyene ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2009
|
Alıntı:
Bu biberlerinizi hala hayattalar mı? |
|
![]() |
![]() ![]() |