![]() |
|
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2018
Şehir: BURSA
Mesajlar: 111
|
diyabet kolon kanseri ve obezite hastalıklarında, kalınbarsakta çözünen dirençli nişasta içermesi nedeniyle(inulin) alt sindirim sistemini yan etki vermeden çalışmasına yardımcı olan yerelması bir gün hak ettiği değeri bulacak ki o zamanda sanırım evlere ambalajlarda toz halinde girecek. yapılan çalışmalarda inulin oranı en yüksek gıdalarda en fazla yerelması ardından hindibağ gelmekte. popüler kültürün bombardımana tutarak piyasa yaptığı normal patatesten 4 kat fazla şeker barındıran bol nişastalı tatlı patatesi yetiştirmeyi yuksek oranda protein içeriyor yalanıyla chia ithal etmeyi oysa mercimekte chiadan daha fazladır. gdo suz tam buğdayın arpanın çavdarın kendi doğal besinlerimizi üretim ve tüketimini yok edip bine bin kattıkları palavralarla kendi piyasalarını yaratan tarım devlerinin tuzaklarından kurtlumamızı dilerim. bu ülkede kimse A vitamini eksikliği yaşamıyor lakin tum medyada hangi yiyeceklerde en fazla bulunur algısıyla sanki almadığımız algısı yaratılıyor mantık yahu kırmızı biber salçası domates salçası havuç -A vitamini- yemekten deri döküntüsu yaşıyor halkın yarısı (evet abartılı bir iddia yeterince alıyoruz demek istedim)pardon konumuz yer elmasıydı kendisi hakkında yapılmış bilimsel araştırmalar deneyler dileyen nette bulabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
yer elması |
|
|