agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




Beğeni Düzeni42Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-01-2011, 06:57   #11
Ağaç Dostu
 
cemo's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-04-2008
Şehir: kdz ereğli
Mesajlar: 5,237
Galeri: 13
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon Mesajı Göster

Sevgili Cemo fotoğraflar için teşekkürler. Özellikle Lahana çok güzel görünüyor. İlk defa bakla yetiştirenler, pazardakiler ile arasındaki farkı görünce eminim şaşıracaklar. Pazardakiler düdüklü tencere zor pişerken bahçeden topladıklarınız, tencere yarım saatte lokum gibi olacak. Toplarken her dalda bir kaçını özellikle bırakıyorum, içleri biraz irileşince yine aynı yeşil bakla gibi pişiriyorum. Onun lezzeti körpesinden de güzel oluyor, içleri kestane gibi, öneririm.
Sevgili Limon, gecen yaz komşum bakla ekmişti. Pişirip tadına bak, diyerek bana da verdi, sağolsun. İyi ki denemişim, harika bir tat. Pazardan alınanlardan o kadar farklıydı ki.
Bu yüzden bende ektim, ama tohumdan olsa gerek tek tük cıktı. Evvelki gün yeniden tohum alıp ektim. Aralarına turp tohumu da attım. Biryerde turp azot sever diye okumuştum, ama nerede okudum unuttum Denedim, olursa

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025