![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Kısmet, 6 saat durmadan yağdı, bahçenin dıger kısımlarındakı topraklarıda fidelerin üstüne taşıdı. Hava durumuna baktım, bölgede cuma, cumartesi, pazartesi yağmur var. Üstelik, kalabalık gidip bezelye, barbunya börülceleri sabah dikimiştık. Düzenleyen k0900 : 21-05-2009 saat 23:17 Neden: ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() "Çiftçinin karnını yarmışlar, kırk yeni sene çıkmış" |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Günün keyfli haberi, teşekkür ederim. Sabah bahçeye gittim, çamurdan yürünemiyordu. Sebze fidelerinin durumu benide umutlandırdı ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2008
|
Şu an en büyük salatalığım bu, yemek için sabırsızlanıyorum ![]() Sevgili Limon, geçen yıl onca uğraşıma rağmen killi toprakta pek verim alamamıştım. Onun için bu yıl bol gübre ve toprak karışımını bahçeme attım. Sanırım bol bol ürün alacağım. İnsanın kendi yetiştirdiği gibi olmuyor, herkese afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda toplu olarak salatalıkların resimleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Pembe domatesler ve kırmızı sırık domateslerde çiçekler vardı onları kopardım. Erkenden çiçeklendiler. Ben de büyümesini sağlamak için üzerlerindeki çiçekleri koparttım, sırıklara bağladım ve koltuk budaması da yaptım. Umarım doğrudur yaptıklarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Koltuk budamasını da Sn. Ashtead'ın domates yetiştirme başlığındaki 9 No'lu mesajda anlattığı gibi (resimde görülen şekilde) yaptım. Yani gövde ve yapraklar arasından çıkan filizleri koparttım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sayın k900, biber ve patlıcanlarınızı kontrol edin, bence thrips var*. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar, 836 No'lu mesajda gördüğünüz minik salatalık ve benzer büyüklükteki diğer salatalık artık yok ![]() Bunların hasat zamanı gelmiş meğer, komşular arasında (5'e bölündüler veeee acı da değildi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|