11-03-2009, 23:35
|
#11
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
|
Biberler serada yetişmiş taze kırmızı biberdi. O kadar acı ki kimse yiyemedi. Aslına bakarsan bu sıralar Tv de Amerikalı bir aşçıya takılmış durumdayım. Yemeklerinde devamlı taze Meksika Biberi kullanıyor. Biberin tohumlarını alınca acı olmadığını iddia ediyor. O kadar zevkli yemekler yapıyor ki... Ben de markette dolaşırken bu biberlere raslayınca alıp denemeye karar verdim. Ama o kadar acı ki kullanmak mümkün değil gibi  Tohumlarını ektim küçük bir saksıya. (Yetiştirse ne yapacaksam  , merak işte...) Beklemedeyim...
Ispanakların bir kaç kökünü tohumluk bırakırım. Sana da ayırırım tabii.
|
|
|