agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




Beğeni Düzeni42Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-04-2008, 16:09   #11
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Ellerinize sağlık, insanın becerikli dostlarının olması ne güzel. Ben kişniş tohumunu Hint yemeklerinde ve bazı et yemeklerinde kullanıyorum. 1 fincana 1 tatlı kaşığı tohum atıp üzerine kaynamış su koyup 3-5 dk.bekledikten sonra içiyorum. Hafızaya, mide rahatsızlıklarına ve gaz sancılarını gidermeye iyi geliyor. Ayrıca elimde bir kişnişli kurabiye tarifi var ama pek iyi olmuyor. Bir arkadaşım da kuru fasulyenin üzerine bir kaşık çekilmiş kişniş döktüğünü ve öyle yediğini söylemişti ama denemedim. Son olarak da benim çocukluğumda kişniş şekeri diye bir şeker vardı ve ben çok severdim. Hala aktarlara ya da şekercilere gittiğimde sorarım var mı diye ama bulamadım.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025