![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-03-2007
|
Alıntı:
Tekzenden almıştım tohumları, 5'e yakın çeşitte hıyar vardı. Ayrıca turşuluk hıyar diye satılan da vardı o yüzden aldandım. ![]() Son bir sorum daha olacak, bizim çatı düz alana sahip ve de her daim güneş alıyor. Diyorum ki acaba çatıda bu hıyarlar yetişirler mi? Sulama problemim yok, ama toprak konusunda ne yapabilriz? Sadece Torf kullansak verim alınabilir mi? Saksı çok mu yetersiz kalır? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Salatalarımdaki bu çiçekler neye alamet?
Yaklaşık 1 ay önce Anadolu Tohum firmasından murat F1 tohumlarımı aşağıdaki resimde gördüğünüz bardaklara ektim. 1 hafta öncede hümik asit le oluşturduğum solüsyonla suladım. Bu sulamadan sonra resmen fideler çoştu hatta kısa sürede yani bu sabah üzerlerinde çiçekler gördüm. Şimdi sizlelerden **** bilenlerden bu çiçekler erkek mi yoksa dişimi ? yani bunlar meyve verecekmi?. Gerçek yerlerine bu hafta sonu ekmeyi düşünüyorum. Açık havaya bahçeme yani. Bu çiçeklenme erkenmi yoksa erkek yani meyve yapmıcak cinsmi ? Eğer erkek çiçekse bu fideler her zaman erkek mi açaçak ? Boyları daha 15-20 cm civarında yoksa bu çiçeklerin kopartılmasımı gerekir koltuk alma ile birlikte? Düzenleyen Özhan : 23-04-2008 saat 14:17 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-12-2011
|
Salatalık yetiştiriyorum. Yaprakları delik gibi ne yapmalıyım |
|