![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-05-2020
|
Alıntı:
35 litrelik saksıda 3 tane 10 litrelik saksılarda da birer tane dikmeyi planlıyorum. Evde başka yer de yok elimden bu kadarı gelecek, umarım yeterli olur... |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
Yedi sekiz tane fazlalık salatalığı söküp perlite diktim, sadece iki tanesi ayakta kaldı. Tek kök tatlı kabağını büyük kürekle dipten alıp başka yere taşıdım epey zorlandı ama iyi şimdi, yaşıtının gerisinde kaldı. Beş tane fasulye barbunya söküp perlite aktardım, hiç biri yazamaz sanıyordum ancak hepsi sağlam biraz kök yapsınlar bardakta toprağa aktarırım. Kabakgillerde bu kadar dikkat etmişken durum böyle maalesef. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-07-2020
|
Hıyar bitkimin gelişimi çok iyi fakat meyveleri 3 cm olup kuruyor.14 kökten 5 salatalık alamadım daha sebebi ne olabilir.Solucan gübresi ve hayvan gübresi kullandım. https://hizliresim.com/wuvydG https://hizliresim.com/yPttA4 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-08-2020
|
Salatalık serada çiçek var meyvaya yatmıyor
Forum da belki yeni olduğum için bulamadım. seradaki salatalıkta bayağı çiçek var ama salatalık vermiyor. döllenme problemi fakat ne yapabiliriz. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-05-2008
|
ya arkadaslar oof bi turlu koyamadım hıyarlarımın resmini siz bu fotoları nasıl kucultuyosunuzz |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-06-2008
|
Sevgili Bilgeal, Fotoğraflarını yüksek çözünürlükte çekmiş olabilir misin? Bilgisayarında fotoğraf düzeltme seçeneklerin olacak, ordan ebatlarını küçültebilirsin... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
|
sanırım basardım
basardım galiba arkaslar |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
|
ilginize teşekkürler naneleri pazarda aldım soktum topraga 2 tanesini suda bekletmistim coştular )sırada rokam ve maydanozum var çimlenmek uzereler onları da eklicem sonra yara hakkında selahattin beyin bilgisini bekliyorum ve ilginize tekrar teşekkür ediyorum |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-06-2008
|
Sevgili Bilgeal, Yara hariç hepsi çok güzel. Benzer yöntemle semizotu da ekebilirsiniz. Maydanoz, roka, nane ve semizotu! Daha ne olsun? |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|