![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
Şehir: BURDUR
Mesajlar: 1,291
|
Patlıcanın dalında gelişim süreci ne kadar uzun olursa kesinlikle o kadar çekirdeklenir ve bir o kadar da acı olur. Direnajı yüksek, Gübrece zengin ve sulamasını bitkinin isteği doğrultusunda yaptığınız sürece kesinlikle yumuşak ve tadında olur. Tüm patlıcanlar, hatta biberler için de geçerlidir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-09-2020
Şehir: Giresun
Mesajlar: 4
|
Bunu bilmiyordum bu bilgi çok işime yaracak bu forumdan ve sizlerden öğreneceğim çok şey var bilgi için teşekkür ederim iyi günler dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|