agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-09-2006, 22:12   #11
-
 
Giriş Tarihi: 28-08-2004
Mesajlar: 79
Karnıyarık yapmak için başladım bu sabah. Patlıcanları alaca soydum.
Tavada bütün olarak kızarttım ama sonra patlıcan musakkaya çevirdim işi.
Karnıyarıkla uğraşmak zor geldi. İçinde patlıcan varsa bir şey farketmiyor benim için... Ha karnıyarık ha musakka

Topan patlıcanla yapılan şu pirinçli çarık yemeğinin tarifini de öğrenmek isterim elbette.

faris Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025