![]() |
Sanırım , İzmir'in çekirdeksiz beyaz üzüm yaprağını denemediniz. Sarma deyince ilk akla gelendir.
|
fasulye yaprağında güzel oluyor sarması
|
Alıntı:
Kesinlikle haklısınız güzel kelimesi az bile kalır. şahane oluyor. ama sizin yörede yapılıyormu:confused: |
Denemeye değer,teşekkürler.
|
Alıntı:
sayın manolya; yapılmazmı severim taze yapraklarından zamanı bir gelsede yesek:D |
Avustralya karadutundan dolma yaptım. Yaprak dolmasıyla aynı tencerede pişirdim. Tadlarında fazla fark yok. Dut yaprakları biraz daha ekşimsi.
|
2 Eklenti(ler)
Şimdi tam mevsimi. Geçen haftalarda taze ıhlamur yapraklarını toplayarak ilk kez zeytinyağlı sarmasını yaparak denedim.
Bildiğimiz, herkesin kendince alışageldiği zeytinyağlı iç harç ve yıkayarak hafifçe haşlanan ıhlamur yaprakları. Tencereye yerleştirilecek bir kaç limon dilimi ve benim kafama göre ilave ettiğim nar ekşisi. ;) Eklenti 552998 Eklenti 552848 Sonuç mu? Ben çok sevdim. Klasik asma yaprağından sarılanı tahtından edemez ama bence harika bir alternatif. Eşinizi, dostunuzu şaşırtmaya değecek inanın. :D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025