![]() |
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-02-2007
Şehir: Sakarya/Sapanca
Mesajlar: 184
|
İkisi birarada. Malzemeler.(1 kişilik bana göre) 4 ufak enginar.1 sogan(Rendelenmiş).1/2 kg iç bakla(üstleri cizilmiş).1/2 fincan Z.yağı. (Arzuya baglı.Domates suyu 1 fincan.1 kesme şeker.) Tuz, beyaz biber(Taze çekilmiş). Tencereye 1 bardak suyu koyun.Kaynayıncaya kadar soganı rendeleyin.Enginarların dış yapraklarını alın 4 'bölün.saplarını alın ******.(üstlerini ben kesmiyorum.)İsterseniz çicek püsküllerini alabilirsiniz.Kaynayan suya yağı ,enginarları ,tuz ve b.biberi atın.10 dk pişmeye bırakın hafif ateşte.Sonra d.suyunu ve şekeri atın.Baklalar pişinceye kadar devam.Ateşten alın soğutun.Afiyet olsun Düzenleyen Wallnut : 24-05-2008 saat 23:01 |
|
|
|
|
|