agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni15Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-05-2008, 00:59   #18
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 03-02-2007
Şehir: Sakarya/Sapanca
Mesajlar: 184
İkisi birarada.
Malzemeler.(1 kişilik bana göre)
4 ufak enginar.1 sogan(Rendelenmiş).1/2 kg iç bakla(üstleri cizilmiş).1/2 fincan Z.yağı.
(Arzuya baglı.Domates suyu 1 fincan.1 kesme şeker.) Tuz, beyaz biber(Taze çekilmiş).
Tencereye 1 bardak suyu koyun.Kaynayıncaya kadar soganı rendeleyin.Enginarların dış yapraklarını alın 4 'bölün.saplarını alın ******.(üstlerini ben kesmiyorum.)İsterseniz çicek püsküllerini alabilirsiniz.Kaynayan suya yağı ,enginarları ,tuz ve b.biberi atın.10 dk pişmeye bırakın hafif ateşte.Sonra d.suyunu ve şekeri atın.Baklalar pişinceye kadar devam.Ateşten alın soğutun.Afiyet olsun


Düzenleyen Wallnut : 24-05-2008 saat 23:01
Wallnut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025