![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
Şehir: Bursa/Emirsultan/Viyana
Mesajlar: 770
|
Kabak Tatlısı
Biliyorum her bölge farklı pişiriyor ama Antalya da yediğim bu kabak tatlısı bi farklıydı. Tahin katıp üzerine de ceviz dökmüşler. Harika bir damak tadı vardı yemesi hoş. Ben de evde yapabilirmiyim diye düşündüm fakat, kabağı kirece mi ne yatırılıyor! Bu kireç işlemi olmadan olmaz mı? Bilen arkadaşlar bi zahmet tarif yazar mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
Şehir: Bursa/Emirsultan/Viyana
Mesajlar: 770
|
Bu gün iki tabak dolusu kabak tatlısı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
|
Şurayı bir inceleyin bakalım belki işinize yarar Sn. Kozanlı, bir zamanlar bende bu şekilde yapmıştım, kolay gelsin. https://www.nefisyemektarifleri.com/...atlisi-tarifi/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
Şehir: Bursa/Emirsultan/Viyana
Mesajlar: 770
|
Alıntı:
Yıllar önce İzmir/Buca'da ve Antalya'da yediklerimi hatırladım... Antalyada yediğim kabak tatlısına tahın ve ceviz ezmesi koyuyorlar farklı bir damak tadı oluşuyor... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|