agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni23Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-03-2008, 23:52   #1
Ağaç Dostu
 
Sergül's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-12-2007
Şehir: K.K.T.C.
Mesajlar: 199
Arkadaşlar, kuşkonmaz (ağrelli) zamanı geldi.Ağrelliyi birde tuzsuz taze norla denediniz mi? Ali beyin söylediği gibi kırıldıktan sonra, biraz haşlanır (acılığı gitsin diye) sonra az kavrulur , yumurta yerine nor harika olur.

tener beğendi.
Sergül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-03-2009, 16:48   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-05-2007
Şehir: karşıyaka/izmir
Mesajlar: 111
Kuşkonmazı ilk defa denedim

Hayatımda çok büyük bir lezzet kaçırmışım, harika bir lezzet.Fakat benim kötü bir adetim var her bitkiyi önce çiğ denerim ve öyle pişiririm fakat ne yazık ki bunu pişirecek kadar bırakmadım hepsini yıkadım çiğ yedim, harika. Bir daha alacağım ve bu sefer dediğiniz gibi pişireceğim. Bunun sürgünlerini toprağa diksek yetişmez mi

sarıaltıngül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025