![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
|
Sandal Sefası
Oh sefam olsun ![]() ![]() Malzemeler: Bir kilo kabak irili büyüklü. 250 gr kıyma 1 adet kuru soğan 1 domates dereotu pul biber karabiber kekik tuz Üzeri için kaşar Yapılışı: Kabakları soyup, ortadan ikiye bölüyoruz. İçlerini oyuyoruz. Çok ince olmamasına dikkat ediyoruz. Ben buharda pişirdim kabakları böyle daha lezzetli oluyor. Siz haşlayabilirsiniz. İçi için :Soğanı yemeklik doğrayıp kavuruyoruz. Sonra kıymayı, baharatları ekliyoruz. En son domates, dereotu. Kabakları fırın tepsisine alıyoruz. Hazırladığımız harcı doldurup en üstüne, kestiğimiz kaşarları yerleştiriyoruz. 200 Derece fırında üstleri kızarana kadar tutuyoruz. Afiyet olsun. Not : Benimkiler dereotunu sevmedikleri için, bütün olarak atıp sadece kendi yiyeceklerime koyuyorum. Siz doğrayabilirsiniz. Hatta doğrayın görüntü güzel olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
|
Sunum için vaktim yoktu. Oğlum ( hadi anne fotoğraf çekmeyi bırak )dediği için. Ancak tabağa alabildim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,471
|
''İsmi yeter bu yemeğin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
Şehir: Kahramanmaraş
Mesajlar: 2,492
|
Afiyet olsun Aleydi,eminim tadı muhteşemdir.Beşamel sos hazırlamak niyeyse benim zoruma gidiyor.Bence kaşarlı daha güzel olmuştur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
Şehir: Kahramanmaraş
Mesajlar: 2,492
|
Marketlerde mi satılıyor?Hiç farktmemişim Aleydi.Bundan sonra daha dikkatli bakarım.Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
Şehir: Kahramanmaraş
Mesajlar: 2,492
|
Tamam canım,teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
|
Sn. aleydi ellerinize sağlık çok güzel görünüyor. Ben hep diyorum şu aldığınız mahsüllerden yaptığınız yöresel yemekleri paylaşında bizlerde beğenelim dimi ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
|
Babam inanılmaz güzel güveç yapar mesela. Sizinde öyle spesiyallerınız vardır belki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|