![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2012
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 249
|
Marul kızartması
Malzeme: 1 demet marul 1 demet taze soğan 2 kaşık mısır unu Tuz, sıvı yağ. Yapılışı: Marul ve taze soğan ince ince doğranır.Mısır unu ve tuz eklenip karıştırılır. Tavaya sıv yağ dökülüp kızdırılır. Sebze karışımı tavaya boşaltılır. Altı pişince bir kapak yardımıyla ters çevrilip diğer yüzü de pişirilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,011
|
Enteresan bi tarif olmuş, bir nevi marul mücveri diyebiliriz sanki? Denemek lazım diyeceğim ama diyetisyene gidişimin daha 1. Gününde imkansız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-03-2015
Şehir: izmir
Mesajlar: 92
|
çok orjinal bir tarif ilk defa duydum ,denemeye değer |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2012
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 249
|
Marul kızartmasının resmini koyuyorum.Gerçekten çok nefis oluyor.Denemenizi öneririm. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
Şehir: Mersin
Mesajlar: 1,334
|
Ben hiç kızartma yapmıyorum. Zeytinyağı kullanarak fırında yapsam olmaz mı? Bir zamanlar "Kızarmış Yeşil Domatesler" filmini izlerken yeşil domatesleri dilim dilim yapıp yağda kızartmıştım, nefis olmuştu. Ama kızartmalı günler geçmişte kaldı artık.. Fırında deneyeceğim, sevgiler Sn. Kaknus.. Düzenleyen Jakin : 18-11-2015 saat 05:41 Neden: Eksik harf. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|