agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni11Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen malina

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-08-2013, 18:29   #1
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Tuz tavsiyesini Vedat Milor mu verdi? Kaya tuzuna bayiliyor

."..4 dakika haslamak yetiyordu" derken diriligi ve gevrekligi bozulmadan pisirmek icin gerekli sureyi mi kastettiniz?

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Yanlış hatırlamıyorsam suda 4 dakika haşlamak yetiyordu...

En iyisi 3 dakikadan sonra başında bekleyip, bir parçayı alıp, soğuk suya batırıp, sıyrılma denemesi yapmak.

Şimdi aklıma geldi TV'de bir yemek programında rastlamıştım. Suya bol tuz atıp haşlayın diyordu

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-08-2013, 18:47   #2
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak Mesajı Göster
Tuz tavsiyesini Vedat Milor mu verdi? Kaya tuzuna bayiliyor

."..4 dakika haslamak yetiyordu" derken diriligi ve gevrekligi bozulmadan pisirmek icin gerekli sureyi mi kastettiniz?
Kimden duyduğumu hatırlamıyorum.

Evet, sıyrılabilecek kadar pişmesinin süresi bu kadardı. Bu yıl tekrar yaptığımda, dakikaya tekrar dikkat eder, yazarım

YeniBON beğendi.
malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025