![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Taze baklayı kızartması
Taze baklayı kızartmadan önce, su, un ve yumurta ile yaptığınız sosa batırıyorsunuz. görselliği sürpriz oluyor, önce balık zannediyorlar.Tadı muhteşem diyemiyeceğim. Kabak çiçeği kızartması çok daha güzel oluyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın hozat, anladıgım kadarıyla çiğ olarak kızartılıyor, o zaman çok körpe olanları seçmek lazım bu da her zaman mümkün olmuyor,acaba çok az da olsa haşlamak sorun olurmu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Taze baklaların çok taze,ince olanlarından seçip kızarttım,sıcak sıcak bir iki tane tadına baktım(yoğurtsuz olarak) çok güzel olmuştu.birkaç adette orta kalınlıkta olanları seçip kızartım onları yerken bakla oldugu daha anlaşılır,ama ince olanları anlamak zor gibi geldi. Birde( bana göre) sıcak sıcak sarımsaklı yoğurdu döküp hemen yemek daha güzel gibi geldi,biz biraz babamızı bekledigimiz için baklalar soğumuştu ama yinede çok hoştu tabaklarını silip süpürdüler ![]() Bakla sevmeyen oğlum'a baklayı yedirmek için bu ikinci tarif sık sık yapacağım gibi görünüyor. Sayın hozat,bu tarifi bizimle paylaştıgınız için çok teşekkürler,benim çok işime yaradı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-03-2008
Şehir: Ankara
Mesajlar: 271
|
Hiç denemedim. İlginç ve lezzetli görünüyor. Denemek lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|