![]() |
|
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-02-2018
Şehir: Muğla
Mesajlar: 733
|
Alıntı:
Küçük olduklarında tatlı olmuyorlar. Et kalınlığı 1 cm den kalın olmazsa iyi oluyor. İçini temizledikten sonra hafifçe karabiber serperseniz tatlılık hissedilmiyor. İç dolgu size kalmış. Kabağın kabuğunda sertlik varsa rendeleyerek-salatalık soyacağı ile sıyırarak giderilmeli. Bu sitedeki bir tarifte tulum öneriliyor. Tulum da nefis oldu. Fırında pişme süresi kabağa göre değişiyor. 45 dakika sonra kabuğa çatal batırmaya başlıyorum. Yumuşadığı zaman tamamdır. (Ön pişirme yapmıyorum.) Düzenleyen Portakal Rengi : 05-12-2022 saat 14:28 Neden: ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|