agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 08-04-2011, 12:58   #1
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Galeri: 99
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oznur Mesajı Göster
...bana Firinda kiymali karnibaharnasil yaptiniz yazarmisiniz?
Öznur Hanım tam yazacaktım baktım ki arkadaşımız vermiş tarifi. Yalnız ben haşlanmış karnıbaharı kıymalı yemeğini yapar gibi salça, karabiber,ağız tadına göre acı biber, tuz, soğan kıyma ile bir iki tıkırdatıp tepsiye öyle döküyorum. Böylece malzeme hiç baygın olmuyor. Tarifi burada;
http://www.agaclar.net/forum/showpos...27&postcount=9

Üzerine kaşar rendelemiyorum. Kızarmaya başladığı zaman, fırından çıkmasına yakın evde bayat ekmek varsa makineden iri çekip üzerine ilave ediyorum. Onlar da tıkır tıkır hoşumuza gidiyor.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025