agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-05-2015, 21:12   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Galeri: 44
Şimdi tam mevsimi. Geçen haftalarda taze ıhlamur yapraklarını toplayarak ilk kez zeytinyağlı sarmasını yaparak denedim.

Bildiğimiz, herkesin kendince alışageldiği zeytinyağlı iç harç ve yıkayarak hafifçe haşlanan ıhlamur yaprakları. Tencereye yerleştirilecek bir kaç limon dilimi ve benim kafama göre ilave ettiğim nar ekşisi.

Name:  Ihlamur yaprağı.jpg
Views: 669
Size:  60.2 KB


Name:  Ihlamur yaprağı sarması.jpg
Views: 668
Size:  38.5 KB


Sonuç mu? Ben çok sevdim. Klasik asma yaprağından sarılanı tahtından edemez ama bence harika bir alternatif.

Eşinizi, dostunuzu şaşırtmaya değecek inanın.

Ozlem A beğendi.

Düzenleyen kelebek çalısı : 15-05-2015 saat 10:19 Neden: Foto eklenti
kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025