agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni7Beğeniler
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Güler
  • 2 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Çamfıstığı
  • 2 Gönderen Çamfıstığı

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-05-2020, 18:47   #20
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-04-2020
Şehir: Çanakkale / Bayramiç
Mesajlar: 154
Sn.hosseda,

Size iki kısa püf noktasınıda ben söyleyeyim.

1. Dolmalık biberde kapak açılıp içi temizlendikten sonra sivri bir çatalla altından delikler açılır ki kaynamayla alttanda içinde dönen suyu girsin.

2. İçi temizlenen dolmalık bibere mevcut iç harcı konulmadan önce tuzlanır.Lezzeti dahada artsın diye.

Saygılarımla.

Güler beğendi.
Çamfıstığı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025