![]() |
Hadi bakalım, inşallah o zevki yaşayacağız:))
|
Arkadaşlar bu bitkiden ben de edinmek istiyorum. Tohumlara bende talip olabilirmiyim acaba... Aslında Sn. adabayrakoğlu mayıs ayında ekimi doğru olur demiş.. Hazır mayıs ayındayken acaba tohumlarını satın alabileceğimiz bir yer varmıdır? Şimdiden teşekkürler...
|
1 Eklenti(ler)
japon fenerim :)
|
Küpeli ne yazık ki bütün tohumlar tükendi.
Ancak bu sezon birçok arkadaşımızda birsürü tohumumuz olacak inşallah. Ya da elinde fazla olan varsa onlardan rica edelim size versinler. Ekenlerin dikkatine. Bir tohumdan yerini severse en az 50 tohum alırsınız. |
Teşekkür ederim Sn. Adabayrakoğlu.. İçimden bir ses kimseden ses çıkmayacağını söylüyor. Hani tohumu satılsaydı ekerdim tam zamanıyken diye sormuştum. Napalım bekleyecez bir sene..... tekrar teşekkür.
|
Ben bir arkadaşımla görüştüm, var mı diye bakıp haber verecek size.
|
Sabırsızlıkla bekliyorum Sn. adabayrakoğlu... İnşallah vardır. Teşekkürler..
|
İnşallah. Bu bitkinin Bursa'da da olması beni çok mutlu eder.
|
Benim ki çıkmadı yaa.
Bende onun yerine üzüm ektim. |
Caploonba çıkmaması imkansız.
Keşke bekleseydin. Üzümden önce çıkacaktır, tabi tohum hala topraktaysa. |
Değil:D
|
Tohum biraz geç çimleniyor bence de keşke bekleseydin
|
1 Eklenti(ler)
Japon fenerimin son hali :)
|
Aferin sana papatya! yakında prıfesyonel olucaksın bitkiler konusunda mesleğimizi elimizden alıcaksın:)
|
Yok o kadar değil :))
|
Ellerine sağlık. Çok iyi görünüyorlar.
|
Aaah Ah.. tohumumuz olsada bizde eksek.... :(
|
Hala haber çıkmadı ne yazık ki Sayın Küpeli.
|
Her saksıdan Japon feneri fışkırmış.Ben bunları ne zaman ekmişim haberim bile yok ;) Tabi sellukaya kafayı takınca bunları unutmuşum ;)
|
Ben hala ekmedim.
|
Canınız saolsun Sn. Adabayrakoğlu,
Kimisi ne zaman ektiğini hatırlamıyor, heryerden Japon feneri fışkırıyor. Kimisinin elinde tohum var ama hala ekmemiş... :D İnsan dayanamıyor işte... :o |
Bir tane tohumum var ve oğlumun sağlık problemlerinden dolayı hala ekemedim. Olsa seve seve siz istemeseniz bile gönderirim. Üzgünüm...
|
Oğlunuz için üzüldüm. Geçmiş olsun. Fotoğraflarını gördüm çok sevimli maşallah. Allah şifalar versin. Son mesajım tamamen espri mahiyetindeydi... Yoksa ısrarcı davranıp sizleri sıkmak istemem. Benim için tohum araştırmanız bile çok nazikce. Ancak "ben istemesem bile göndereceğiniz" tohum için seneye kadar bekleyebilirim. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın Sn. Adabayrakoğlu.
|
Alıntı:
|
Çok teşekkürler sebocum. (Ada hanımda neymiş? Ada de sen bana)
|
Alıntı:
Ben araştırmalara devam ediyorum zaten. Olsaydı Sebo'ya da gönderecektim. Bulursam ikinize de gönderirim. Saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ada abla o kadar paylaşımcı bir ruha sahipki anlatamam. Seneye inşallah benimde ona gönderebileceğim çiçeklerim olacak. Gerçi onunkilerin yanında benimkiler biraz küçük kalıyo ama olsun ;) |
Hanım yok artık. Öyleyse anlaştık.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Bu site sayesinde öyle çok yerde dostlarım oldu ki! Çok mutluyum. |
Alıntı:
Adabayrakoğlunun paylaşımcılığı konusunda bende aynı şeyleri düşünüyorum. Forumlardaki aktifliği zaten ortada. Küçük bir çocuğu olmasına rağmen siteye bolca vakit ayırıyor. Teşekkür ederim Sn. Adabayrakoğlu.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025