![]() |
Köklü olarak gelen mavi yasemini saksıya diktim cuma günü. Bir haftasonu geçti aradan. Okulda sabah güneşi alan odamdaydı. Bugün okula gittiğimde bir şok yaşadım unlu bit vardı. Tahmini on santim köklü fide. Hangi ara geldi o onlu bit anlayamadım doğrusu:(.
Bugün unlu kısmı temizledim. Yarın daha güneş alan odaya alacağım. Özelliklerinde bol güne istediğini ve suyu sevdiğini okudum. Bakalım. İnşallah büyütebilirim yoksa çok üzüleceğim:( |
Sevim hanımcığım içeriye almayın, bol güneş alan bir yerde dışarıda dursa daha iyi:)
|
Tamam füsun hanımcım öyle yaparım.
|
Sn.SevimK, öğretmenim dışarıda korumalı bir yerde, yerine alışsın sonra güneşe çıkar.Yok olmazsa çiçeklisini gönderirim.Sevgiler.
|
Mavi yaseminin rengine vurulup almıştım . cicekleri sakız gibi yapışkanlı dökülünce kötü oluyor bende ablama hediye verdim 2 mizde mutlu olduk
kışı dışarda gecirsede sendeliyor aşırı soguklardan etkileniyor bu yıl 3 cü yılı istanbulda . Havalar ısınınca coşuyor bütün yaz cicekli güzel bir görüntüsü var |
2 Eklenti(ler)
Mavi Yasemin dediğiniz bu mudur ?
Büyükada da bir evin girişi :) |
Budur...Ta kendisi..:)))
|
Çok güzel. Bu heybetli halini görünce ben bitkiye saksıda eziyet ettiğimi düşünmeye başladım.:(
|
Ama saksı da yetiştirmekten başka şansımız yok. Gerçekten bahçede büyüyenler muhteşem oluyorlar:)
|
1 Eklenti(ler)
Benim mavi yaseminim de saksıda, kışın ölmeyeceğini bilsem bahçeye dikerdim. Bugünlerde bol çiçeklendi.
Eklenti 238109 |
mavi yasemin
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
Mavi Yasemin
Alıntı:
|
Sayın ozbey'in mavi yasemini.
http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=605 |
Mavi yasemin bende çok istiyorum.Benim oturduğum çevrede çok soğuklar görülüyor.bildiğim iki bahçede var.birisi hatta Kuzguncukta bir yalı bahçesinde.kışın bile üzerinde çiçekleri oluyor.
|
Mavi yaseminin kokusu nasıl?
Normal yasemin gibi mi? Yasemini olan , kokusunu bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Çok merak ettim |
Alıntı:
|
Değişen bir şey yok. Hala bir türlü büyütmek nasip olmadı dediğim mavi yasemin krizindeyim:(
|
Bodrum'daki evinde mavi yasemin yetiştiren bir kişi, bu yaseminin kapalı balkonda olsa iç mekanlarda yetiştirilemeyeceğini, çünkü vücuda yapışabilen bazı maddeler bıraktığını söyledi.
Burada yetiştiren arkadaşlara sormak isterim, böyle bir şey var mı acaba? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Biraz daha İddialı; Mor salkım (Wisteria Sinensis) olabilir. Eklenti 280216 |
1 Eklenti(ler)
Mavi yaseminim açmaya başladı.:) Saksısında kudret narı çimlenmiş ve yaseminin dallarına sarılmış, zararı olur mu?
Eklenti 319616 |
1 Eklenti(ler)
66 nolu mesajdaki mavi yaseminin su andaki durumu :
Inanin, her bahceye lazim :) (Basta, benim bahce girisine ) |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Benim mavi yaseminim bir türlü büyütemedim. öldü ve çok üzüldüm:(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025