![]() |
|
Ferda Hanım, yarı güneşte mutlu oluyor mu?
|
Yarı güneşte olanlar da bol çiçekli, ama tam güneştekiler gibi azmanlaşmadılar, fotoğraflarını eklerim.
|
2 Eklenti(ler)
Bu yıl edindiğim ve çok hoşuma giden mavi yasemin 150 cm. boya ulaştı.
Umuyorum seneye daha da boylanıp, dolgun bir görünüme sahip olacak… Eklenti 170514 Eklenti 170515 |
1 Eklenti(ler)
|
Boyuna bakmadan açmış. Çok hoş. :)
|
1 Eklenti(ler)
Seninki de öyle zenfree;)
|
Aa, Ferda Hanım, ben de Zenfree için çelik alıp suya koymuştum. Sevgili Zenfree'nin kısmeti çokmuş ama sizinki çiçek bile açmış:)
|
Ferda Hanım :eek::eek:
Çok teşekkür ederim.:rolleyes: Beni mahçup ettiniz. |
Kirazcığım sana da teşekkürler.:)
|
1 Eklenti(ler)
Mavi yaseminim yeniden çiçeklendi.
|
1 Eklenti(ler)
Netten bir fotograf.
http://www.flickr.com/photos/1028619...ol-814939@N21/ |
Alıntı:
|
Bir kök veya çelik rica etsem gönderen olur mu acaba?
|
Alıntı:
|
Üç senedir dışarıda bırakıyorum ama korunaklı bir duvar dibine koyuyorum. Yaprakları bozulsa da baharda toparlanıyor. Tutmuş çeliğim varsa birini doğrudan bahçeye geçireceğim, elimdeki saksıyı ortada bırakıp riske giremiyorum.
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim Kiraz.
|
Alıntı:
|
Ne varsa şu İzmir 'de var çelik paylaşımı olursa ben de katılmak isterim Sn.acemifüsun...
|
Memnuniyetle yollarım size de Sn.artemisia10:) Özelden adresinizi lütfen gönderin:)
|
1 Eklenti(ler)
Yaseminim büyümeye devam ediyor. Ama hiç açmaya niyeti yok gibi. Suyu çok seviyor. Biraz susuz kalsa yapraklarını indiriveriyor.:)
|
Sevgili zenfree mavi yaseminiz çok sağlıklı ve çok güzel dallanmış:) Ellerinize sağlık. Bence çiçeklenmesi için erken sayılır. İzmirdekiler yeni tomurcuklanmaya başladı:)
|
Sevgili Zenfree çok sağlıklı gözüküyor, benimki de henüz açmadı. Kışa girerken iyice budamıştım, şimdi dallar uzadı ama çiçeklenme belirtisi yok. Çiçeklenme, dalların ucundaki oluşumlardan kendini belli ediyor, bu mevsimden sonra çok hızlı gelişiyor.
|
Sevgili SDurul, benim mavi yaseminlerim Silivri'de bahçede dikili. Silivri'nin de kışı bayağı soğuk geçer, Trakya iklimi.
Yasemin dondu sanarsınız ama baharda yerden fışkırırcasına çıkıyor. O yüzden dışarıda bırakmaya hiç korkma. Kışa girerken dibine biraz yanık hayvan gübresi de koydunmu çok keyiflenecektir. |
1 Eklenti(ler)
Mavi yaseminim açmaya başladı. Çok mutlu oldum.;)
|
1 Eklenti(ler)
Bahçelerde daha güzeldirler mutlaka ama!!! :p
|
Mavi yasemin çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık...
|
Yetiştirmek istediğim bir bitkide mavi yasemin. Maalesef çeliklerim tutmadı:mad:. Köklü bitki almam gerekiyor anlaşılan.
|
2 Eklenti(ler)
Haziran sonlarında açmaya başlayan mavi yaseminim çiçeklenmesini sürdürüyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025