![]() |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu çiçek kendi tarihimde edinmesi en uzun ve zorlu süreçleden geçeni.
Ta İngiltereden gelince çok umutlu olmamayı öğütledim kendime, ölebilirdi... Mevcut 3 daldan ikisi kurudu, artık tek dalım kalmıştı. Eklenti 269703 yine nem seviyor dedikleri için sulamaya devam ettim. Bu gün beni çok mutlu etti;) Eklenti 269704 Açacağı günü bekliyorum... |
4 Eklenti(ler)
Bu güzelliğin kocaman meyvesi ve tohumları var. Taze tohumdan çok kolay çimleneceğini düşünüyorum. Netteki fotograflar bunu gösteriyor.
|
Aman, aman nazar değmesin....
(Geliş haberini görmemişim arkadaşım, güle güle büyüsün ) Zengarden.tr den istedim ama taze tohum bulamamışlar.. |
Sevgili arkadaşım Avustralyada bir kaynak var.
Nisanda satışa çıkarıyor. kendi bahçesinden toplayıp satıyor. Çıkardığı zaman sana haber veririm. Tabi nisana kadar eBay işlemlerini halletmen gerek.;) |
Bu bitki güneşten hiç hoşlanmıyor.
Yeni sürgün sabah güneşinde ve nisan başında bile boyun büküyor. Temmuzda klimalı ortama almam farz olacak:( |
Sevgili Jezebel ,Lapageria Rozea çiçek açtı mı ? merak ediyorum.
|
Lapegeria Rozea iklime uyum sağlamadığından gelişme göstermemesi üzücü.Çok güzel bir sarmaşık.
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin çalı formu olan türünde tohumdan yetiştirdiklerim var, inanılmaz yavaş büyüyor..
|
Canlı bitkim bile İzmire dayanamadı.
Zor bitki mi yoksa şartlar mı ona sert geldi bilmiyorum:( |
Hem asidik toprak hem nemli hava.. Zor bitki zaten...Serin tutmak lazım. Karadenizde olur...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025