![]() |
Çok teşekkürler sevgili gülenmelek,
Ben bu yıldız çadırına kafayı taktıktan sonra buradan cevap gelmesini bile bekleyemedim:rolleyes: hemen biraz araştırmaya girdim ve annemin bir arkadaşından bir kapsül koparabildim:p Sanırım ekim için ilkbaharı beklemem gerekecekmiş. Belki dayanamayıp bir tanesini ekebilirim:cool: |
Sevindim o zaman :p
metetrn de pek istekleri geri çevirmiyor, o yüzden haber vereyim demiştim ;) Zamanı gelince güle güle büyütürsün umarım ;) Sevgiler. |
2 Eklenti(ler)
Beyaz yılldız çadırım o kadar çok açtı ki... Tohum isteyenlere yollıyabilirim.
|
Gerçekten de çok fazla açmış, yerini ve sahibesini sevmiş besbelli.
Üç renk bir arada çok güzel görünüyor, geçen yıl bende vardı hatırlarsan, ama bu kadar yoğun açmamıştı, bitki besini çiçeklenme için çok önemli. |
Sevgili lir,
Ben tohumundan rica edebilirmiyim. Kargo ile gönderirseniz hem sizin için hem de benim için iyi olur. Postaya pek güvenemiyorum sanki ;) |
Merhaba sn. lir. Elinizdeki tohumların renklilerınden bende rica edebilirmiyim beyaz dışında da varsa.Ve bir rica daha posta ile gönderirseniz daha çok sevinirim.
Teşekkürler.. |
Sn.Lir e-posta da gönderdim ama buradan da yazayım dedim. Ben de tohum rica etsem olabilir mi? İsterseniz kırmızı ile takas yapabiliriz.Teşekkürler.
|
Alıntı:
|
bende de tohumbenzeri şeyler oluştu çiçek geçtikden sonra oluşan topak tohum ise bende de bolca olacak sanırım kırmızı renkli isteyene oluşunca verebilirim
|
lir
benim sarmaşığın üzerlerinde sararmalar başladı güneş gören yerlerde hastalık belirtisimi yoksa zamanı mı geçiyor **** başka birşey midir |
Yıldız Çadırı tohumu
Alıntı:
Tohum talep etmek için geç mi kaldım bilemem ama ben de seneye yıldız çadırlarım olsun isterim. :o |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
lir hanım
bamya sarmaşığı ile pondera yasemini tohumu bende alabilir miyim teşekkürler |
Sevgili Lir, bende talepde bulunabilirmiyim ;) Adresimi mesaj olarak yollayayım mı?
Sevgiyle kalın. |
Arkadaşlar isteyen olursa elimde 1000 kadar kırmızıı yıldız çadırı tohumu var. İsteyen aradaşlara yollayabilirim. Mesaj atmaları yeterli. Saygılar
|
Mümkünse ben isteim. onaylarsanız adresimi yazarım. İyigünler.
|
Alıntı:
|
Sevgili arzuakyurek, en kısa zamanda size değişik tohumlar yollamaya çalışacağım.
|
Sevgili Lir;
Gönderdiğiniz Yıldız Çadırı ve diğer güzel türlerin tohumları bu gün bana ulaştı. Emekleriniz ve paylaştığınız için çok çok teşekkür ediyorum. ;) Sevgiler. |
Sevgili Lir;
Yıldız Çadırı tohumu için size mesaj yazmıştım acaba bana gönderdinizmi? Sevgiler... |
Alıntı:
|
Sevgili Lir;
Gönderdiğiniz Yıldız Çadırı ve diğer güzel türlerin tohumları bu gün bana ulaştı. Emekleriniz ve paylaştığınız için çok çok teşekkür ediyorum. Sevgiler. |
bu çiçekten tohum almak için nasıl bir yol izlemeliyim?
çiçeğini koparıp kurutarak mı yoksa çiçeğin dalında kurumasına müsaade ederek mi? ardından ne yapmam gerekir? lütfen öğretin.... |
Çiçek dalında kuruyacak, sık kontrol edilerek tohum yere düşmeden alınacak.
|
dalında kuruyan çiçeğin kök tarafında olacak değil mi?
|
elinde tohum kalan varsa ben de alabilirimmmm... geç oldu ama:)
|
Arkadaşlar şimdi yıldız çadırı tohumu yetiştirmeye gidiyorum,gelişmeleri resimlerim inşallah.:D
|
Ah resim büyük çıktı,nasıl küçülteceğimide bilmiyorum.:(
|
Arkadaşlar tohumlar nisanda atılacaktı toprağa değil mi?
|
geçen yılki saksısına bolca tohum atmıştım , güneş gören kapalı balkonda henüz çimlenmediler, çimlenirleese hemen bildiririm..
|
Yıldız Çadırı(Cypress vine) tohumu bulamadım ulusta, yardımcı olursanız sevinirim. :)
|
Sevgili best86 söz vermiyorum ama bir bakayım .Neden bakayım çünkü komşunun bahçesinden 10- 15 kadar toplamıştım.Duruyorsa gönderebilirim.Bugün akşam bakarım.Selamlar.
|
Sevgili best86 5-6 tane yıldız çadırı 15-20 tane sabah sefası tohumu var.isterseniz bildirin.
|
yıldız çadırım tohumu çimlendi :)
|
şimdi çimlendirmeye kalksam başarılı olur muyum?
|
Ben evde çimlendirdim,10 cm.kadar oldular.Pencerenin önünde büyüyorlar.Dışarısı iyice ısınınca dışarıya çıkaracağım.Siz de evde çimlenene kadar üzerini kapatın ve bekleyin.Tohumlar çimlenme özelliğine sahipse kolayca çimlenirler.Kolay gelsin :)
|
Yıldız çadırlarım güzel güzel büyüyorlardı, geçen ki dolu yağışında bütün yaprakları ve sürgünleri kopmuş. 10 cm'lik gövde kalmış, canlı duruyor ama ne zaman gelişir bilemiyorum... :(
|
1 Eklenti(ler)
Biri size derse ki "bu bitki çiçek açmadan 2 metre uzamalı" sakın inanmayın.:D
Ben bunu aç susuz bıraktım, pek de randımanlı güneş almıyor ama işte 12 cm boyuyla açtı. Eklenti 307783 . |
Bende tohumdan özene bezene çimlendirdim havalar ısınınca dışarı aldım almaz olaydım.Ne oldu anlamadım kurudu ve öldü maalesef. Acaba şimdi denesem geçmi oldu dersiniz. Çiçeklerini görmek için..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025