![]() |
3 Eklenti(ler)
Gelişmeleri sizinle paylaşmak istedim .Bitkimde garip değişklikler oldu .
Resimlerde görüldüğü gibi bir takım oluşumlar meydana geldi . Yardımlarınıza başvurmak istedim . |
Peki herşey normal mi? :)
|
Alıntı:
Ne yapacağım:confused: |
Bu başlığı yeni farkettim, ne kadar ilginç bir bitki, güle güle büyütün sevgili Volare:)
|
Alıntı:
|
Sevgili Volare sevinirim :)
|
çok ilğinç ya acaip bir bitki buuu.
|
Sevgili Volare'nin sayesinde benim de minik bir tarçın sarmaşığım oldu,tekrar teşekkürler:)Getirdiği minik yumruyu diktik, inşallah ona güzel bakabilirim ve iyi bir gelişim gösterir.
|
Abi yapmayın gözünüzü seveyim patates filan yumru felan yapıyo diyosunuz yarın öbürgün olmadık bi uzaylı falan çıkar içinden başımıza iş açacaksınız.
bak şimdi içinde uzaylı varmıdır diye merak kapladı içimi stargate serisi takıntılısıyım zaten. |
Uzaylı istilasını resmen başlatmış bulunuyorum .
2 arkadaşa daha patates verdim , mahvoluşumuzun resmidir :) |
Abi ben merdiven boşluğuna yığınak yapıyom artık bu dünya tekin değil ,ellerinizle yetiştirip salıyosunuz dünyaya yumrulu bitkiye hayır,(demiyoruz)
Hiç birşey duymadım hiç bir şey görmedim. |
Şimdilik karantinaya aldım ,
bilhare bakarız artık , zararsız olduğunu kanıtlarsak dağıtıma geçeriz , her yaprakta bir veya iki patates :rolleyes: patates çifliği kuracak değiliz ya;) |
sayın Volare teşekkürler.Belki iyi uzaylılardandır,asgard lar gibi.
|
Değişiklik bana iyi gelir. Buyursunlar.
Sevgili Volare patatesçiğin tamamı toprak altında kalacak şekilde diktiniz değil mi? |
Air potato
Sevgili Günüm 5mm olması yeterli .
Bence sizinkiler çabuk çimlenir , tazeler çünkü . Benimkiler belki çok bayattı , aylarca beklettiler . Uzaylılara gelince , biraz değişiklik hepimize iyi gelir . Allah iyiliğini versin sn.lastmohikan :p |
Sevgili Volare,
Benim kuzucuklar da yerlerine yerleştiler,merakla bekleniyorlar.Tekrar teşekkür ederim. |
Ben hala bekliyorum gelmedi uzaylılar. ;)
|
Alıntı:
|
Torf kullan , 0,5 cm toprakla üzerini ört , fısfıslayarak nemli tut ...
|
Nedir bu uzaylı saplantısı, kim çıkardı bunu yok öyle bir şey, yok öyle bir şey.
şu an her şeyi unutun hayatınıza kaldığınız yerden devam edin. Siyah giyinen adamlardan vardır herhalde.:D |
Lastmohikan , Nossie sarmaşıklardan haberlerinizi bekliyorum .
PTT ye teslim ettim :) Bu başlığa yalnızbaşıma yazmaktan sıkıldım . |
Patatesler çok güzel de siz İzmir'de balkonda bakıyorsunuz. Benim memleketimde balkona dayanmazlar. İçerde büyütmek gerekiyor değil mi:confused:
|
çok ilginç bitki gerçekten..
|
Elimde patates yok , bitki havalar soğuduğu için daha fazla patates üretmiyor .
Sn . lastmohikan ve Nossie ye sözümü tutmak için biraz fazla beklemek zorunda kaldım . Patatesler irileşmiyor ... |
Bizde bugün perlit,torf,sera mili karışımıyla siyah ufak bir kaba yerleştirdik.
ailecek gözüne bakıyoruz. Tabi'ki paylaşırım Sayın Volare. AYRICA: havalar soğuyacak olursa seraya koymayı düşünüyorum. çoğu sarıcılar gibi ılık ve nemli ortamı seveceğinden eminim. |
Volareciğim benim sarmaşık aynen bıraktığın gibi,ama olumsuz bir durumu da yok şükür:)
|
Sayin Volare,tesekkür ederim sogan geldi.Ancak posta uzun sürdügü icin göndermis oldugunuz yaprak tamamen cürümüs.Belki kurtulur dedim ama sogan da ölmüs.:(
|
Alıntı:
deneyin bence ,patates zaten , taze olması da şart değil , benim aldıklarım kimbilir ne kadar bayattı ki aylarca bekledim çimlensinler diye . Ölmüş kanaatine nerden vardınız bilmiyorum. |
İlginç bir bitki .Gelişmeleri resimler misiniz.Peki etrafa koku yayıyor mu ?
|
Çiçek açmadı henüz maalesef , tarçın kokusu yok etrafta ...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025