![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2013
|
Paylaşımlarınız çok faydalı olacak. Minnettarım. Mesajlarınızda çoğunlukla çoğaltma konusunda ipuçları verilmiş. Çiçeklenmesi için sanırım ekstra gayret harcamıyorsunuz diye anlıyorum. Yerini sevdiği için bitki normal yaşamına devam ediyor, yapması gerektiği işi yapıyor, çiçekleniyor? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haziran'dan beri kalıcı yerinde - mutfaktaki güneye bakan pencere önünde. Bol bol ışık alıyor. Normalde sabah güneşi (doğu) öneriliyor, yakıcı öğle güneşi önerilmiyor. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum, ama bitkinin rahatsız olduğunun işaretlerini görmeyene dek yerini değiştirmeyi düşünmüyorum. Genel olarak keyfi yerinde. Mayıs'tan beri sadece bir yaprağında sararma görüldü, onu da daha geçen gün farkettim. Yaşlı yaprakta olduğundan her ihtimale karşı sıvı solucan gübresi verdim. Sararma tek tük olabiliyormuş zaten bu mevsimde bildiğim kadarıyla. Bu koşullarda çiçek açar mı veya açmasını istiyorsanız şunu yanlış yapıyorsunuz, düzeltin diyebileceğiniz bir husus varsa duymak isterim. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Malesef bahsettiğiniz sıcaklıklara ulaşamıyorum evimde. Evin içi olması gerekenin üstünde, balkon ise olması gerekenin altında... Fazla soğuk bu cinse zarar verdiğinden, mecbur iç mekanda kışlamak zorunda. Sonuçlarına katlanmak zorundayım malesef. İlkbaharda neticesini göreceğiz. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı: