|  | |
|  | 
|  26-10-2011, 19:41 | #1 | 
| Ağaç Dostu | Bu gün benim de oldu pembe bir Acem borum. Çok hoş bir renk, hem beş lira. İzmirde oturan arkadaşlar Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanesinin karşısındaki fidanlığa bakabileceklerini söylemek isterim  Sarısı da vardı ancak üzerinde çiçek yoktu.  . | 
|   |     | 
|  29-12-2012, 16:11 | #2 | |
| Ağaç Dostu Giriş Tarihi: 04-03-2011 Şehir: konya 
				 | Alıntı: 
 sn jezebelin bu mesajına istinaden bende sarı ve pembe acemborusu arıyorum fakat konya da bulamadım nasıl bulabilirim link veya telefon bilen varmı yardım istiyorum lütfen saygılar | |
|   |     | 
|  29-12-2012, 17:00 | #3 | 
| Ağaç Dostu | 6 metre yükseklikteki kuru selvi ağacına sardırdığım, sarı çiçeklisinin bu yaz ikinci yılı. Biraz daha fazla daha  çiçeklendi. Çiçeklenme genellikle tepede olduğu için, fotoğraflamam da güç oldu.  Karşısındaki portakal rengi çiçeklisi ise daha küçük. O da önümüzdeki yaza fotoğraflanacak kadar çiçeklenecektir sanırım. O zamanlar internet bağlantımda sorun olduğu için yükleyememiştim.   | 
|   |     | 
|  14-02-2013, 20:25 | #4 | 
| Ağaç Dostu Giriş Tarihi: 05-06-2012 Şehir: İZMİR 
				 | Yaz sonunda budamıştım bir haftadır yeni yapraklar çıkmaya başladı. Bahara az kaldı, bakalım bu yıl nasıl gelişecek. Fotoğraftaki ise geçen yaz açan son çiçekleri.  | 
|   |     | 
|  | 
| 
 |  |