![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2016
|
Foruma yeni katıldım ve bilen üyelere wisteria hakkında bir sorum olacak. Çin'den wisteria tohumu getirttim ve 3 günde torfta çimlendiler. Hemen saksıya aldım fakat 10 cm boya gelince durdular. Bunun nedeni ne olabilir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-01-2011
|
inşallah fidelerin keyfi yerindedir, Çin'den hangi site üzerinden alışveriş yaptınız, memnun kaldınız mı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Sayın Nefin Nur, Mor salkımı fidanlıklarda bulmak mümkün. Çinden tohum getirmenize gerek yok bence. Mor salkımlar genelde çelikle üretilir nedeni ise tohumdan yetiştirilenler 10-12 sene çiçek açmaz. Bende bir tane tohumdan yetişme mor salkım var 6 yıldır çiçek açmadı, 5-6 yıl daha var çiçeklenmesi için Tohumdan yetiştirilenlere erken çiçek açtırmak için aşı yapılıyor. Kolay gelsin.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2016
|
Çin'den tohum getirtme işinden çok memnun kaldım. Ulaşması 45-60 gün sürüyor fakat hem fiyat ham sayı hem kalite bakımından çok iyiler. Üstelik pek çok tohum çeşidi için kargo ücretsiz. 30 a yakın tohum çeşidi sipariş ettim eksiksiz geldiler. Zaten aliexpress sitesi üzerinden alışveriş yapmıştım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|