![]() |
|
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2008
|
Çok teşekkürler, bu sefer bu çiçekle aramız iyi olacak diye umuyorum ben de ![]() Beyazını hiç görmemiştim doğrusu. Eğer buna bakmayı başarırsam onun da arayışına çıkarım artık. Bu bitkiden nasıl çelik alınıyor bilmiyorum ama yönlendirirseniz size çelik yollarım; tabii kırmızısından isterseniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
|
İsterdim tabi, ama siz bu güzelliğe kıymayın, ya tutar ya tutmaz. Mersin'de bir sera sundavilleyi keşfetti, tüm renklerinden getirtecekmiş ben oradan alabilirim. Siz keyifle büyütün, bizlerle de fotoğraflarını paylaşın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, teşekkürler ![]() ÖM olarak da cevapladım ama almayı düşünenlere bilgi olsun diye yazayım; 22.90 idi fiyatı ve sadece bu rengi vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kar-topu, iki yıl önce Kiraz arkadaşımız bana bir çok çelik göndermişti ama hiç birini tutturamadım. Bu yüzden çelikle uğraşmayın, annenize söylemeyiz ![]() Benim sundavillem tomurcuklanmaya başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() Böyle giderse sonunda çiçekleri yiyeceğiz yemek yerine ![]() Hepsi o kadar güzel ki gönül hepsinden istiyor. nette şöyle diyor aslında Üretim: İlkbaharda kesilen uç dallarından ısıtılmış yastıklarda köklendirilebilir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
Uzman16, Sizinki benimkinin 2 katı kadar görünüyor nerdeyse, hem de 2 farklı renk. Bu durumda 25 TL gerçekten çok hesaplı. Beyaz olanı da çok hoşmuş gerçekten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Ben de bir çiçekçide gördüm. Bordoya yakın bir kırmızı. 20 lira dedi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizinki gibi olanlar yani tek renk ve biraz daha küçük olanlar 25 lira. Daha da küçükleri gelecekmiş, onlar daha uygun olacakmış. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Ben de Bursa'dan pembesini 20 tl'ye aldım. Benimki de büyük sayılır. Sizdekinin 2 renk olduğunu da hesaba katarsak uygun bence fiyat olarak. Küçük boy da alınabilir bence. Sarılıcı olduğundan çok kuvvetli büyüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler Hhatice, bilgiyi belirginleştirelim, bulması kolay olsun. Üretim: İlkbaharda kesilen uç dallarından ısıtılmış yastıklarda köklendirilebilir. Sanırım şimdi daha iyi oldu. Düzenleyen Adalet Yağcı : 09-04-2010 saat 12:59 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
|
Haberi okur okumaz balkona çıktım, elimde makas, on tane çelik aldım, köklendirme hormonu kullandım, ıslak torfum hazırdı, hepsini de diktim. Haydi rast gelir inşallah, bir de kırmızı, beyaz alabilseydim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Bu yaptıklarınızı fotoğraflamanız mümkün mü? Yani aldığınız çelikleri nasıl ve ne boyda aldınız? Sırf torfa mı ektiniz yoksa perlit de kullandınız mı? Sırf vermikulit kullansam nasıl olur? Eğer bunları netleştirirsek hepimizin işi kolaylaşır. Kırmızı ve beyazı sorun etmeyin, bir köklensinler yeterki! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Hemen gidip fotoğrafladım. Çelikleri 8-10 cm. uzunluğunda aldım, yapraklarını kestim. Balkonda kalacak, şeffaf poşetle kapattım, güneşte duruyor. Şimdi düşündüm de çelikleri biraz kısaltsam daha iyi olacak sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
Kolay gelsin Adalet Hanım. İnşallah tutarlar. Alttan ısıtmalı sistem istediğine göre sıcaklık önemli. Ben begonvil çeliklerinde baharda başarılı olamama rağmen haziran ayında başarılı oldum. Begonvil çeliklerinde de alttan ısıtma sözkonusuydu. Haziranda aynı şekilde uygulayacağınız çeliklerde başarı sağlayacağınıza inanıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|