![]() |
|
![]() |
#2612 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-06-2012
|
Merhaba.Hayran kaldım bu çiçeğe.Ama sanırım biraz serin ve nemli iklimi seviyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben ingilizlerin ticari ahlakına çok güveniyordum, o güvendiğim dağlara karlar yağdı ![]() ![]() Yoksa çoğaltırız, paylaşırız... Zaten bahçem bir lokma yer, her 15 cm de farklı bitki var... gönlümde çok, bahçemde hiç yer yok ![]() Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Ağaç Dostu
|
Haftasonu Urla'ya gideceğiz. Uğramak isterim. Urla'yı bilmiyoruz. Yerini tarif eder misiniz? Yakınında belirgin bir yer var mı bulmamızı kolaylaştıran? Bir de fiyatları ne kadar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu aralar aktif olarak foruma katılamasam da seninkileri hayranlıkla izliyorum. ![]() Haftasonu Urla'dan yeni türler alayım da hepsini sonra fotoğraflarım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Alıntı:
Büyük saksıda olanlar bende daha sağlıklı oldu. Iletisim https://maps.google.com/maps?ll=38.3...z=18&t=h&hl=tr |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Ağaç Dostu
|
Güler Hanımın hediyesi Polish Spirint. Bu güzelliği gördüğüm için size bir kez daha teşekkür ederim Güler Hanım. Boynu Bükük Clematis Polish Spirit ![]() Bugün bize selam verdi. Üzerinde onlarca tomurcuk var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Merhaba, hala buradayım ![]() Yeni açanları takdim edeyim: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar da diğerleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Ağaç Dostu
|
Clematis Texensis melezleri de açmaya başladı. Aşağıdaki Sir Trevor Lawrence, Prenses Diana da tomurcuklanmış, bir haftaya kalmaz açar sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Ağaç Dostu
|
Bu zarif arkadaş da Betty Corning. Aynı isimli bir hanımın bahçesinde tesadüfen ortaya çıkan kokulu bir tür. Amerika'da en çok bilinen klasikleşmiş Clematis'lerden birisi. Geçen sene İngiltere'de almıştım. Üzerinde hafif eflatun gölgeler var, ama Ankara ortamında hala kokusunu bize duyuramadı. Düzenleyen Terra : 17-06-2012 saat 15:45 Neden: isim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Ağaç Dostu
|
Eee hani güzel çiçeklilere prenses ismi veriliyordu.. ![]() Alıntı:
Seviniyorum ama, umarım yaşarlar ![]() Düzenleyen selis : 17-06-2012 saat 09:43 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene yerini değiştirirken yanlışlıkla yok ettiğimi sandığım Voluceau her yerden fışkırmış. Hoş bir sürpriz oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Ağaç Dostu
|
Jackmanii ile Bagatelle bu haftanın en neşelileri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada bir diğer neşeli de yıllar önce Dr.Ruppel diye aldığım, aşağıda resmi olan arkadaş. Bahçedeki Piilu'lardan ayırdedilmediklerini farkettim, şeytan dürttü Dr.Ruppel resimlerine baktım pek benzemiyor. Sanırım bu düpedüz Piilu. Siz ne dersiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu sene Jackmanii'nin resmini hiç çekemiyorum, çünkü boyum bunun için yeterli gelmiyor ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Ağaç Dostu
|
Bugünlerde baktığımız ve yedi aylık olan sokak köpekleri duvardan atlayıp bahçeye girmeyi öğrendiler. Oyun parkı sanıyorlar sanırım bizim bahçeyi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sizin de belirttiğiniz gibi kümes telini düşündüm ama artık yarına kaldı. En pratik çözüm ve de kalıcı olarak da koruyacak yol sanırım kümes teli. Aslında bahçede kediler de dolaşıyor sıklıkla neyse ki onlar daha çok yeni çapalanmış kuru toprağı tercih ediyorlar ![]() Teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Ağaç Dostu
|
Kazmalarına mani olmak için zemine sermek haricinde bir de bitkiyi genel anlamda koruma amaçlı şöyle bir şey de yapabilirim sanırım. Kolay ![]() Netten alıntı fotoğraflardan, üzeri açık olanını kastediyorum, piramidal formda olan ise daha küçük bir fidem olsa uygun olabilirdi sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O koruma kafesleri çok güzel. Gerçekten, bitki küçükken işe yararda... Fakat bitki büyüdükçe, doğal formunu bozar sanıyorum. Geçen yıl bahçemde köpek varken, daha ilkel biçimde bende uygulamıştım. Kışa girerken çıkarmıştım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|