![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() Bu genel liste her ay için top 10 galerisi yapacagım . |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben hepsinden alırım o zaman, ama o zaman da daha geniş bir bahçe lazım bana ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2012
|
Doğal ortamdan, hafif kokusu bile var. ![]() ![]() adını bilmiyorum, araştıracağım. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematis cirrhosa bizim buralarda da çok olur.. Kokusu hafif de olsa çok güzeldir.. Bahçeme birkaç defa kökleyip diktim yaşamadı.. İlla orman havası istiyor sanırım.. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu sabah bahçede dolaşırken cinsini bilemediğim clematisim açmış bir aydır üzerinde çiçeği yoktu ama yaz boyunca çiçekliydi cinsinden mi yoksa kışında açan bir türümü bilemedim. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili jineop, karlar altında ki Clematis rouge cardinal'i görebilmeyi çok isterdim.. ) |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Fatoş;1078941]Sevgili arkadaşlarım, yeni yılınızı ve nice yılları çiçekler içinde sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla geçirmenizi dilerim ![]() Bu sabah bahçede dolaşırken cinsini bilemediğim clematisim açmış bir aydır üzerinde çiçeği yoktu ama yaz boyunca çiçekliydi cinsinden mi yoksa kışında açan bir türümü bilemedim. Fatoş hanım , merhaba nasılsınız. Sizin de yeni yılınız kutlu olsun. Bu clematisten ben de almıştım. Kartının resmi var. ![]() ![]() Sayın jineop un da dediği gibi cinsi clematis fond memories Benim ki de açıyor mu acaba merak ettim. Gidip bakmalı. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|