![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen sene sevgili Eylems benim için Bauhausedan almıştı, geldiğinde 60 cm. kadardı. Özel bir şey yapmıyorum, kök kısmını güneşten koruyorum, biraz da gübre vermiştim Sonbaharda. Budama yapmadım, budama yapan arkadaşlarınki dipten daha çok sürgün verdi, ben kıyamadım budamaya, bu sene budamayı düşünüyorum. Bitkiniz yaşlandıkça güzelleşip coşacaktır ![]() Biraz sabır lütfen. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2006
|
Sayın Adalet Hanım, aşağıdaki linkte Vyvyan Pennell'in ilkbaharda katmerli veya yarı-katmerli açtığı, yılın daha sonraki zamanlarında ise tek kat açtığı yazıyor. Sizinki bu sene şaşırmış gibi ama yine de katmerli açacaktır ![]() http://www.clematis.hull.ac.uk/new-c....cfm?dbkey=591 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Adalet Hanım, Sizin mor renkli ve bol tomurcuk veren clematisiniz ekte sunduğum benim clematisle aynı mı acaba? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Arkadaşlar, Bugün Bayrampaşa Bauhaus'tan 9.9 TL.ye 3 tane clematis aldım.Oldukça sağlıklılardı ve hemen bahçedeki yerlerine diktim Ek'te bugün aldığım clematisleri sunuyorum.1.fotoğraftaki;Multi Blue, 2.fotoğraftaki;Piilu, 3.fotoğraftaki;Contesse De Bouchaud |
|
|
|
![]() |
|
|