![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Arkadaşlar, Eminönü'ndeki bir çiçekçiye clematisin küçük çiçeklilerinden;Alpins group integrifolia Alba ve roses gelmiş..Beyaz ve kırmızı renkli çiçekleri aşağı bakıyor..Akşam fotolarını eklerim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Beylikdüzü Bauhaus'a da clematisler gelmeye devam ediyor. Salı günü 2 tane "Gladys Picard" aldım. Biraz zayıflar ama güzel sürgünleri var. Daha önce de bir tane “Justa” bir tane de "Negritjanka” almıştım ve yanyana hanımelinin hemen yakınına diktim. Onlar yeni aldklarıma göre daha gür yapraklılar ve şimdilik harika büyüyorlar. Son aldıklarımı da mor salkımın kalın gövdesine ve oradan da bahçe çitine doğru sardırmayı düşünüyorum. Fırsat olursa yarın tekrar gideceğim Bauhaus'a. Bu aralar sirkülasyon hızlandı. )(Ama armandii hala yok) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Arkadaşlar, Bugün Eminönü'nde birkaç çiçekçiye yeni clematisler gelmiş benimde ilk defa gördüğüm türleri İngiltere'den getirtmişler..Daha çok küçük çiçekli ve armandi ailesinden clematisler. Büyük çiçekli olanlar da jacmani ailesinden mor ve pembe renkte olanlar var.(25 TL.)Telefonum ile çekebildiklerim işte bunlar ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|