![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nazlı derken ![]() ![]() Bunlar da bu kadar nazlı . |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-06-2017
|
Sayın Jezebel maşallah nasıl güzeller. Elinize emeğinize sağlık |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-07-2021
|
Montana Grandiflora
Merhaba, Mayıs ortasında bahçeye dikmiş olduğum Montana Grandiflora cinsi clematisimin yaprakları bir anda alev tabancası tutulmuş gibi soldu. Kökünde bir zararlı olabilir diye düşündüğünden topraktan söküp kökünü bol suyla yıkadım. Bir gece suda bekletince köklerin üzerinde mantarı andıran bir oluşum belirdi. Clematis’imi nasıl tedavi edebilirim? Görüşlerinizi rica ederim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-05-2023
|
Katlı mor Clematis. ![]() Tek katlı olanlar daha bol çiçek açıyor ama bunu seyretmek daha keyifli. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-03-2016
|
İstanbul Balta Limanında Caminin karşısındaki bahçeden bir kesit. Clamatis Armandii, Çelik almak isteyenlere izin verirler sanırım. Bu görüntülerin hepsi sokak tarafından çekildi. Ben buradan alıp çoğaltım. Bende Hydrangea paniculata türlerinden arıyorum. Gören, duyan ya da gönderebilecek olan varsa haber verirse sevinirim. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Armandi çelık için hazırlıyorum |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2019
|
Madem fotoğraf yükleme imkanımız geri geldi 3 mart 2024 te çekmiş olduğum Armandi'nin fotoğraflarını sizlerle paylaşayım. 2 yıl oldu toprağa dikeli, geçen yıl 1 çiçek vermişti. İnanılmaz tomurcuklar mevcut şuan. |
|
|
|
![]() |
|
|