![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1. ve 2. aynı çiçeğin görüntüsü. Alırken de hangi cinsi olduğunu bilmeden almıştım. Bilsem ismini yazardım ![]() ![]() Bilmiyorum, onun için fotoğrafını paylaştım. Bilen arkadaşlar yazarsa öğreniriz. Budanmasını ve dikileceği yerin seçimini ona göre yaparım. Aldığım yerde bitki kartları yoktu üzerinde. Gönül hanım, fide olarak ithal edip yetiştiriyor.Dikim esnasında da çeşitler karışmış bence. Değişik türler getirmiş olduğuna eminim. Elindeki bitki kartlarına baktığım için biliyorum. Bir daha ki görüşmemizde bu renk açan bitki kartına bakıp ismini öğrenebiliriz.Resmini çeker yüklerim. Aldığımız gün çok acele hareket ettiğimiz için unutmuşum. Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Gerçektende harika şu renge bak rabbim ne güzellikler yaratıyor güle güle büyütün hülya hanım tadını çıkarın.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. Avrupa çiçekçilik: Avrupa Cicekcilik |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Bu sarmaşığı çok beğeniyorum balkonuma sardırmak istiyorum büyük saksıda donarmı bakılabilirmi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Soğuktan etkilenmiyor. Sıcaklardan köklerini korumanız gerekiyor. Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok yorgun olduğum için araştıramadım bu akşam.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Şimdi merak da ettim,söyleyince. Böyle olursa . Büyüdüğünü görürsem çok mutlu olacağım. New Eden - Pride of Place Plants - Clematis florida Fond Memories |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tabii ancak çiçeklerini açmış bir bitkiden emin olabiliriz etiketlerin karıştığını ve ya etiketsiz olduğunu yazmıştınız. Gönderebilirlerse hemen ödemeyi yaparım, Avrupa çiçekçiliğin telefon bilgilerini özelden, ve ya başka arkadaşların da ilgisini çekebilir buradan verebilirmisiniz? Bayıldım ben buna ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
C.william kennett ...boyu 10 cm bile değil ![]() Aldığımda çiçekliydi , yeni bir sürgün verdi ucunda da çiçek tomurcuğu oluştu . Yeni sürgünün boyuda 10 cm . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Terra, şimdi şanslı mı oluyorum bu durumda ![]() Çok güzel fotoğraflarını buldum ama fotoğraf yüklemede bir sorun var sanırım, düzelince yüklerim. Gerçekten güzelmiş ![]() ![]() Düzenleyen Adalet Yağcı : 08-05-2012 saat 18:14 Neden: Fotoğraf ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
4.açan güzelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Bu da yakın çekimi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
|
![]() ![]() ![]() ![]() Avrupa Çiçekçilikten aldığım clematisler açmaya başladı. Dün akşam üzeri çektim bu resimler. hafta sonu gittiğimde 3. resimde görülen clematis tam olarak açmış olacak. tekrar paylaşırım sizlerle.. Herkesin dediği gibi etiket karmaşası yüzünden isimlerini bilemiyorum. Şimdi bunların adlarını öğrenemek lazım. Diğer taraftan henüz açmamış olan clematisin toprağa yakın olan kısmını ağaç kabukları ile gizlemiştim. Kabukların altında kalan kısımdaki yapraklar sararmaya başladı. Olağan bir durum mudur? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Ayşiş; Diğer taraftan henüz açmamış olan clematisin toprağa yakın olan kısmını ağaç kabukları ile gizlemiştim. Kabukların altında kalan kısımdaki yapraklar sararmaya başladı. Olağan bir durum mudur?[/QUOTE] Ayşiş hanım, Sanki hiç hava alamıyor gibi görünüyor. Bence biraz havasız kalmış. Ben çok güneş almayan , balkonun kısmen gölgede olan, bir köşesinde büyütmeye çalışıyorum.Kökleri de açıkta. Bozulma veya ters bir durumları yok. ![]() ![]() Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
5. Henüz 2 çiçeğini açtı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
6. Bu gün tek tomurcuğunu açtı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
yaban asması
sevgili benol hazaroğlu çok güzel bayıldım ama merakım su ki bu güzel sarmaşığın tohumu olmuyomu acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|