![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
İnşallah ilk fide sizin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Lir güle güle büyütün... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Tesadüfen gördüm çok güzel güle güle büyütün ben buna çok benzer bir tane var ama aynımıdır bilemiyorum yarın inşallah fotoğraf yüklerim eger o ise çok sevinirim çok güzel görünüyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohum satın almamız o kadar isabetli oldu ki inanılmaz. Piyasada bulunan son 30 tohumu aldık ve aylardır 1 adet tohum bile satışa çıkmadı. Sevgili agozcenin önayak olması ve benim o an tabiri caiz ise "gaza gelmem" çok güzel sonuçlar doğurdu ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Erken bayram yaptırdınız bana. Nasıl teşekkür etsem size sevgili lir? |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Ponza taşları mantar ilacı emdirilmiş ve kurutulmuş. Vermiculit ve cocopeat steril edilmiş. 1 hafta sonra hala yeşilse köklenecek demektir. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Maşaallah kızlarıma. Utandırmayacaklar sizi Allah'ın izni ile sevgili lir. Çok mutlu ettiniz beni. Allah da sizi mutlu etsin. Düzenleyen Günüm : 28-08-2011 saat 15:38 Neden: Cümle ekleme |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzel gidiyor. Böyle sarılıcıya can kurban.. )). Yayılsın, her tarafta görelim.Bu yıl olmassa bile seneye bayrama çiçeklerini göreceğiz. Seneye byram hediyesi olarak, arkadaşlara tohum göndeririz inşallah. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili ağgozce ağızından bal damlıyor ![]() Sen üç kök bir saksıya dikip birbidrine sardırmamı öğütlemiştin- bonsai için. Her saksıda tek kök var ama kaçar sürgün var görüyorsün Bahçeye de bonsai' ye de yeter bunlar.![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-03-2011
|
Quisqualis Indica (Rangoon Creeper)
Bu güzel bitkinin en güzel görüntüleri Ağustos'da verdiğini yaşayarak öğrenmiş bulunuyorum. Bu bitkiyi sevenlerin daha da çok sevmeleri ve bağlanmaları için bir iki kare fotoğrafı paylaşmak istiyorum. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-03-2011
|
Maalesef henüz tohum bağlamadı. Bu yolda bir belirti de göstermiyor. Bu yüzden çelik deniyorum, aşırı sıcaklar yüzünden henüz başarılı olamadım. Bakalım göreceğiz... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Noolluur dipten çıkan filizlerden gönderin nooollluuurrrr.. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Harika görünüyorlar sn. cheko, darısı bizimkilerin başına 2 gün önce ben de ufak bir çelik aldım, steril kavanozda, taş yününe dikilmiş şekilde duruyor, şimdilik yapraklarda bir bozulma yok.Düzenleyen acemifüsun : 05-09-2011 saat 18:22 Neden: harf hatası |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Böyle bir güzellik dostlar başına ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2011
|
çelik konusunda başarılı olursanız bizde çok seviniriz bu güzelliğin takipçisi olarak maaşallah kocaman bir sarmaşık nede olsa ) |
|
|
|
![]() |
|
|