![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili lir senin elinde bu bitki çok güzel gelişecektir. Son yıllarda don pek yaşanmıyor. ![]() Türkiyenin her yerinde bu sarmaşığı görmek beni mutlu edecektir. Sevgili Benol elden almak istedi, İzmire uğradığı zaman kendisine teslim edilecek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
3yıl önce resmini internette görüp çok beğendiğimiz ve araştırmaya başladığımız bu sarmaşığa sahip olduğuma inanamıyorum. Ellerine, yüreğine sağlık. Binlerce teşekkürler. Benim en az 2 kişiye bu bitkiden yetiştirmem lazım. O zaman içim rahat edecek. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Lir güle güle büyütün... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Tesadüfen gördüm çok güzel güle güle büyütün ben buna çok benzer bir tane var ama aynımıdır bilemiyorum yarın inşallah fotoğraf yüklerim eger o ise çok sevinirim çok güzel görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
Tohum satın almamız o kadar isabetli oldu ki inanılmaz. Piyasada bulunan son 30 tohumu aldık ve aylardır 1 adet tohum bile satışa çıkmadı. Sevgili agozcenin önayak olması ve benim o an tabiri caiz ise "gaza gelmem" çok güzel sonuçlar doğurdu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
|
İnşallah ilk fide sizin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Ne dilerseniz dileyin benden. Ben de size sevgiyle yetiştiririm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
|
Çeliğiniz toprakla buluştu bile. Yapısını gördükten sonra kolay tutabileceğini düşünüyorum. Pet şişede begonvil gibi çelikledim. Bakalım ne olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
|
Erken bayram yaptırdınız bana. Nasıl teşekkür etsem size sevgili lir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yoksa "göz hakkı " doğabilir,"nazar değebilir" ve bizimkiler hastalanabilir ![]() En yakın zamanda deneyeceğim... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
|
Bakalım görelim arkadaşlarım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
|
Alıntı:
![]() Ponza taşları mantar ilacı emdirilmiş ve kurutulmuş. Vermiculit ve cocopeat steril edilmiş. 1 hafta sonra hala yeşilse köklenecek demektir. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-08-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
|
Maşaallah kızlarıma. Utandırmayacaklar sizi Allah'ın izni ile sevgili lir. Çok mutlu ettiniz beni. Allah da sizi mutlu etsin. Düzenleyen Günüm : 28-08-2011 saat 14:38 Neden: Cümle ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel gidiyor. Böyle sarılıcıya can kurban.. ![]() Bu yıl olmassa bile seneye bayrama çiçeklerini göreceğiz. Seneye byram hediyesi olarak, arkadaşlara tohum göndeririz inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ağgozce ağızından bal damlıyor ![]() Sen üç kök bir saksıya dikip birbidrine sardırmamı öğütlemiştin- bonsai için. Her saksıda tek kök var ama kaçar sürgün var görüyorsün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|