![]() |
|
|
|
#211 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili lir senin elinde bu bitki çok güzel gelişecektir. Son yıllarda don pek yaşanmıyor. kuytu bir yerde kışı güzelce ve hasarsız atlatacaktır.Türkiyenin her yerinde bu sarmaşığı görmek beni mutlu edecektir. Sevgili Benol elden almak istedi, İzmire uğradığı zaman kendisine teslim edilecek ![]() |
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
3yıl önce resmini internette görüp çok beğendiğimiz ve araştırmaya başladığımız bu sarmaşığa sahip olduğuma inanamıyorum. Ellerine, yüreğine sağlık. Binlerce teşekkürler. Benim en az 2 kişiye bu bitkiden yetiştirmem lazım. O zaman içim rahat edecek. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Lir güle güle büyütün... ![]() |
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Tesadüfen gördüm çok güzel güle güle büyütün ben buna çok benzer bir tane var ama aynımıdır bilemiyorum yarın inşallah fotoğraf yüklerim eger o ise çok sevinirim çok güzel görünüyor. |
|
|
|
|
|
#218 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohum satın almamız o kadar isabetli oldu ki inanılmaz. Piyasada bulunan son 30 tohumu aldık ve aylardır 1 adet tohum bile satışa çıkmadı. Sevgili agozcenin önayak olması ve benim o an tabiri caiz ise "gaza gelmem" çok güzel sonuçlar doğurdu ![]() |
|
|
|
|
|
#219 |
|
|
İnşallah ilk fide sizin. |
|
|
|
|
|
#221 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Ne dilerseniz dileyin benden. Ben de size sevgiyle yetiştiririm. |
|
|
|
|
|
#222 |
|
|
Çeliğiniz toprakla buluştu bile. Yapısını gördükten sonra kolay tutabileceğini düşünüyorum. Pet şişede begonvil gibi çelikledim. Bakalım ne olacak. |
|
|
|
|
|
#223 |
|
Ağaç Dostu
|
Erken bayram yaptırdınız bana. Nasıl teşekkür etsem size sevgili lir? |
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yoksa "göz hakkı " doğabilir,"nazar değebilir" ve bizimkiler hastalanabilir ![]() En yakın zamanda deneyeceğim... |
|
|
|
|
|
|
#225 |
|
|
Bakalım görelim arkadaşlarım... |
|
|
|
|
|
#227 | |
|
|
Alıntı:
Ponza taşları mantar ilacı emdirilmiş ve kurutulmuş. Vermiculit ve cocopeat steril edilmiş. 1 hafta sonra hala yeşilse köklenecek demektir. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-08-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#231 |
|
Ağaç Dostu
|
Maşaallah kızlarıma. Utandırmayacaklar sizi Allah'ın izni ile sevgili lir. Çok mutlu ettiniz beni. Allah da sizi mutlu etsin. Düzenleyen Günüm : 28-08-2011 saat 15:38 Neden: Cümle ekleme |
|
|
|
|
|
#234 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzel gidiyor. Böyle sarılıcıya can kurban.. )). Yayılsın, her tarafta görelim.Bu yıl olmassa bile seneye bayrama çiçeklerini göreceğiz. Seneye byram hediyesi olarak, arkadaşlara tohum göndeririz inşallah. |
|
|
|
|
|
#235 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili ağgozce ağızından bal damlıyor ![]() Sen üç kök bir saksıya dikip birbidrine sardırmamı öğütlemiştin- bonsai için. Her saksıda tek kök var ama kaçar sürgün var görüyorsün Bahçeye de bonsai' ye de yeter bunlar.![]() |
|
|
|
![]() |
|
|