![]() |
|
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Fideleri yarıştırıyorsunuz. Biz de merakla gelişmeleri takip ediyoruz. Emekleriniz boşa gitmemiş. Bakalım bekliyoruz ilk çiçeği kim açtıracak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Benimkisi hala topraktan başını kaldırıp kaldırmamakta kararsız. Tepesi küçücük yeşil ama bekliyor. Galiba üşümekten korkuyor.. Sevgili Jezebel seninkiler çok güzel olmuş. Dilerim bu yaz çiçek görürüz. Bir yerde okumuştum. Yılda 5 mt den fazla büyürmüş.. ![]() Buda bol bol çiçek ve çelik demektir... Düzenleyen agozce : 12-05-2011 saat 19:55 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Sn. Jezebel acaba bitanesi eylul sonunda istanbula gelir mi beni ziyarete ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Sn. jezebel İnsallahhh çiçekleriniz çok çookkk büyürde koyucak yer bulamayasınız emiiii ![]() Belki ozaman çelik paylaşırsınız insafaa gelirde ![]() ![]() Düzenleyen sevgice : 15-05-2011 saat 18:19 Neden: kelime hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Güzel dilekler için teşekkürler. ![]() Şimdi ben, gavur ellerden döviz sayarak alıp, kimsenin yetiştiremediği bitkiyi özene bezene çimlendirip, yetiştirip size hediye etmediğimden dolayı suçluluk mu hissetmeliyim ![]() ![]() Her arkadaşımıza 3'er tohum dağıttım, onlar da yetiştiriyorlar. Belki onlardan biri benden daha fazla merhametlidir ![]() Ben çok gaddarım, huyum kurusun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
Ama ama haksızlık bu .Sn. Jezebel. Ne haber verdınız ortak alım icin nede sordunuz tohumu isteyen varmı diye Mutlu aile dizisinde vecii vardı hatırlarmısınız.Orda bişarkı vardı size gelsin ozaman.... ![]() ![]() ağlıyorum veriyor musun ? istiyorum veriyor musun ? cevap ver veriyor musun ? peki öyle olsun ..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Sevgice muradınıza erdiniz, hayırlı olsun.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Bitkilerimin güzel gelişmesi için uzun süre dua edecek biri daha olacak sevgili selis ![]() Büyüsünler, gelişsinler, çiçek açsınlar, tohum versinler ki sevgili sevgiceye gönderebileyim. Yoksa 30-40cm bitki var burada 16.80 €+25 € kargo ücreti. http://cgi.ebay.co.uk/QUISQUALIS-IND...74400669935866 Tohumdan yapamıyanlar için bir seçenek !? Yaniii elimdeki bitkiler bu kadar değerli aslında, eBay'da dükkan mı açsam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Evet başardım sanırım sn.selis.Muradıma gec de olsa erebilme ihtimalim var.Beklerim Sn.jezebel bence siz ebay ın Türkiye bayiisi olun.Hem size hem bizim adımıza yararlı olur.Sayenizde herkesin kıskanacagı ilginc çeşitlerimiz olur du.. Latifelerime anlayışınız icin de ayrıca teşekkur ederim sn.jezebel Sevgilerr... Düzenleyen sevgice : 15-05-2011 saat 23:04 Neden: kelime hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili agozce'nin yolladığı 3 adet tohumdan 1 tanesi çürüdü. Yaklaşık 2.5 ay sonra çimlenen tembel kızlardan biri ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili artemisia10, güzel gelişiyorlar, tohumdan yetişmiş bitki için harkulade bir hız bence. Benimkiler saksıya nakil olunca hızları azaldı sanırım kök geliştiriyorlar. ![]() . Düzenleyen Jezebel : 28-05-2011 saat 18:11 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|