![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Güzel dilekler için teşekkürler. ![]() Şimdi ben, gavur ellerden döviz sayarak alıp, kimsenin yetiştiremediği bitkiyi özene bezene çimlendirip, yetiştirip size hediye etmediğimden dolayı suçluluk mu hissetmeliyim ![]() ![]() Her arkadaşımıza 3'er tohum dağıttım, onlar da yetiştiriyorlar. Belki onlardan biri benden daha fazla merhametlidir ![]() Ben çok gaddarım, huyum kurusun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Ama ama haksızlık bu .Sn. Jezebel. Ne haber verdınız ortak alım icin nede sordunuz tohumu isteyen varmı diye Mutlu aile dizisinde vecii vardı hatırlarmısınız.Orda bişarkı vardı size gelsin ozaman.... ![]() ![]() ağlıyorum veriyor musun ? istiyorum veriyor musun ? cevap ver veriyor musun ? peki öyle olsun ..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Çiçek açsın önce, tohumu sizin ![]() Ama çelik bence daha kolay olacak. Hatta bakalım, bir ay içinde köklendirmeye uygun çelik oluşabilir. Bu gün dip sürgünlerinin hepsini toprakla kapattım, köklenmeleri muhtemel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Sevgice muradınıza erdiniz, hayırlı olsun.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bitkilerimin güzel gelişmesi için uzun süre dua edecek biri daha olacak sevgili selis ![]() Büyüsünler, gelişsinler, çiçek açsınlar, tohum versinler ki sevgili sevgiceye gönderebileyim. Yoksa 30-40cm bitki var burada 16.80 €+25 € kargo ücreti. http://cgi.ebay.co.uk/QUISQUALIS-IND...74400669935866 Tohumdan yapamıyanlar için bir seçenek !? Yaniii elimdeki bitkiler bu kadar değerli aslında, eBay'da dükkan mı açsam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|