![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2011
|
Özelden yazamadım yazsaydım böyle olmazdı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sene geçte olsa ikinci bitkim de çiçek açtı ama sıkıntım yer . Sardıracak yerim yok |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Hiç farketmezdi bence. İkinci tohum alan kişi olarak hava atardım o zaman da. Bu arada 50 tohum dile kolay, bendeki saksıda belki de o yüzden bu kadar az. Sizdeki toprakta mıydı? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
evet benimkiler toprakta belki çok az da olsa sıcaklık farkı olabilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Yer sıkıntısını çok iyi anlıyorum, benim de en büyük sorunum bu. Yüzlerce bitkim saksıda yaşam mücadelesi veriyor. Artık iyi kötü gittiği yere kadar. Meyve vermeyen bir narım var, sezon sonu onu kökleyip quisqualisi oraya aktarayım diyorum. Belki bu sayede daha fazla tohuma ulaşıp paylaşıma koyabilirim. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Size yer sıkıntımı şöyle anlatayım. bindalllının bir tanesi osmanthus ve kış yasemininin üzerine sarılmış vaziyette. Digeri sellukyla birbirine karıştı .Yeni bir sarmaşım var açtırabilirsem internetten takip ettiğim kadarıyla koku olarak çok enfes ama o da bunlara karıştı çiçek açsa göremeyeceğim. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-06-2021
|
Merhabalar bende arıyorum bindallı sarmaşığı lüttfen yardımcı olacak bir arkadaş varmıdır yeni bahçe aldım ve çok hoş gözüküyor bahçeme dikmek istiyorum |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Lonicera 5 yıl önce vermişti. Güzel gelişmişti. Açmasını bekliyorken bu kış seranın çatısı uçtu. Maalesef dondu. Öldü gözüyle bakıyordum ve saksısına fasülye ektim. Bu sayede sulanmaya devam etti. ![]() Son gördüğümde 30-40 cm dip sürgünü buldum. O kadar mutlu oldum ki . Tohumdan yine 2 bitki yetiştirmek mümkün oldu ama açması yıllar alacaktı. Artık o saksıyı dağ başında bırakmam, hatta belki İzmirden daha güneye gidecek. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|