![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
kışın yaprakları kuruyormuydu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Arkadaşlar bu sene yıldız çadırı yohumlarınızdan rica edeceğim eğer fazla tohumu paylaşmak isteyen olursa ilk ben talibim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Muhteşem sevgili selis, hiç bu kadar kalın yıldız çadırı gövdesi görmemiştim. Çok yakında çiçekleriyle birlikte fotoğraflarını göreceğimizden eminim... Gövde odunsu yapıya dönmüş gibi. Belki de tüm ezberlerimizi bozarak yaz kış yaşayan bir yıldız çadırınız olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de, nasıl olsa çiçek açmıyor, sellukayı rahat bıraksın diye sökecektim.. Ki bugün tepelerde 2-3 kırmızı çiçek el sallıyordu.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2006
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Bu haliyle de çok güzel, yaprak yapısını ben çok beğenirim. Bu sıcaklarda yemyeşil yapraklarını seyretmek de güzel. Güneşi çok seviyor, İzmir'in güneşi açması için yeterli olmalı. Özel bir bakım uyguluyor musunuz, çiçek coşturan deneseniz bir de nasıl olur acaba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Dediğiniz gibi çiçek açmasa bile yeşilliği bile güzel.. ![]() Alıntı:
Bu nedenle bütün sarmaşıklar birbirine girdi.. Hangisinin ucu nerde belli değil ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
merhabalar benimde bahçemde yıldız çadırı var kırmızı renkte fakat tohumu hala beyaz renkte vede ıslak tam olarak nasıl olması gerekiyor acaba birde beyaz veya yinede kırmızı renkte olabilir elinde tohum olan varsa gönderebilirmi teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
yıldız çadırın yaprakları bir bir sararıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Mevsimi geçiyor, ondandır.. Çiçek açmayacak derken, hava serinleyince birden coştu.. ![]() ![]() Tohum bağlamaya başladılar.. Yanında pembe de olsa iyiydi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Merhaba... Yıldız çadırını daha önce hiç bir yerde görmemiştim forumda tanıdım . Resimlerini görüp hayran kaldım . Seneye tohum bulabilirsem ben de yetiştirmek istiyorum. Çiçeklerinin büyüklüğünü tam anlamadım küçükmüş gibi duruyor. Yaprakları da çok hoş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Tohumlar, tohum takas etkinliğinde mutlaka olacaktır.. Bu bitkiden çok kişide var.. Çiçek boyutu da dediğiniz gibi minik.. Sanırım 25 kuruş boyutunda.. Belki de 10 kuruş.. Ama bir çoğu bir arada açınca güzel görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-10-2012
|
Merhabalar! Ben sanirim en yeni uyeyim ![]() Düzenleyen GSıdal : 27-10-2012 saat 10:48 Neden: Yazim hatasi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Yeni Üye
|
Yanit icin tesekkurler.Bahara sakladigim birkac tohum var birde oyle deneyeyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Üye
|
Birde konuyla pek alakasi yok ama Bodrumda bir komsumun vermis oldugu begonvil gibi sarici nefis acik mavi cicekleri olan oradaki bahceme ektigim bir cicek var tum arastirmalarima ragmen adini bulamadim seneye yaza oraya gittigimde insallah tutmustur da ciceklerinin resmini koyarim o konuda da yardim rica edecegim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Gsıdal elinizde fotoğraf olduğu sürece Bu bitkinin adı nedir? başlığında sorunuzu sorabilirsiniz.. Mutlaka size yanıt veren olacaktır.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Üye
|
Cok tesekkurler ilginize Selis |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Üye
|
Oleeeeeeyyy yildiz cadirim cimlendi Elimde kalan birkac tohumu oylesine saksidaki topragin uzerine serptim bu sabah minik bir filizle karsilastim umarim buyutebilirimde isteyenlerle tohumlarini paylasirim resim cektim ama koymayi bilmiyorum Lutfen yardim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Sanırım aşağıdaki link sorununuza çözüm getirir ![]() http://www.agaclar.net/forum/forum-k...siniz/6256.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Alıntı:
![]() Bende de çok tatlı kırmızısı var, size ayırdım isterseniz... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
yıldız çadırım sararıp kurudu, tohumu ilk kez topladım,bana bu tohumu gönderen sagolsun ilk kez yetiştirdiğim bitkinin yeşilliği çiçeğini görmüş oldum..bahara tekrar görüşmek üzere ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-06-2011
|
Dün alt sokaktaki bahçeden tohum alırken evsahibine yakalandım.Çiçek uğruna bunlarıda yapmaya başladım.Evsahibi çok olgun davrandı.Biz toplamıyoruz alabilirsiniz dedi sağolsun.İlk defa böyle bir şey yaptım.Göçtüm resmen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|