![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Bunlar henüz çiçeklenmedi haziranda çiçeklenecek inşallah. Bu arada tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım Düzenleyen süheyla : 11-05-2008 saat 20:06 Neden: imla hatası |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu.
|
merhaba, Benim Suzanlar çiçeklenmeye başladılar, çok da güzel çiçekleri. ![]() Yalnız bu sarmaşık hep yukarıya doğru gidiyor.Bir kısmını sepete ekmiştim, aşağı doğru sarksınlar istiyorum, sepetin zincirlerine sarılıyorlar, birbirlerine dolanıyorlar ama aşağı sarkmıyorlar.Zorla aşağıya sarkıttıklarım da kendilerine sarılıp geri yukarı çıkıyorlar ![]() Bu sarmaşığı aşağı doğru terbiye etmek mümkün mü acaba? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Msaygın benimde merak ettiğim bir konu idi bu . Yeni bir paket tohum daha aldım ve onlar çimlendi sizin gönderdiklerinizi maalesef çürüttüm ![]() Sizin sepetinizin aynısından bende almıştım acaba ? diyordum ; sepete koysam aşağıya doğru sarkar mı ? Yazınızı okuyunca epeyce güldüm ![]() Bu yaz sonu tohum alabilirseniz sizden tekrar isteyebilirmiyim ? Bendeki siyah - beyaz çiçekli ve tohumunu zor buldum . Selamlar . |
|
|
|
![]() |
|
|