![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-05-2009
|
Sn Ahmeter, Begonvilimi tavsiyeniz çerçevesinde budadım, umarım dediğiniz gibi olmuştur... ![]() Budadıktan sonra elde ettiğim çelikleri de yine sizin yöntemi kullanarak köklendirmeye bıraktım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
begonvil
Biraz daha torf ilave ediniz Super |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
evet şimdilik içerdeler, havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum, bu arada ilk gördüğünüz saksı içinde olan budama sonrası tüm yapraklarını döktü, sonrasında tekrar yaprak çıkardı şu an gayet iyi vaziyette, resimlerini en kısa zamanda paylaşacağım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaçsever
|
![]() Alıntı:
ilk önce tüm yapraklarını döktü, sonra yavaş yavaş yeni filizler çıkarmaya başladı... ![]() ![]() budadıktan sonra ayda bir kez sıvı gübre takviyesi yaptım, son hali bu şekilde... ![]() ![]() gelişimi oldukça iyi görünüyor, ancak halihazırda çiçek açmadı ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2007
|
Begonvil görüpte aşık olmamak var mı? İki hafta önce mor renkli olandan almıştım. Bugün de kendim için turuncu, kayınvalidem için kırmızı renginden aldım. Taşımak dert olmasa sarısı, pembesi de çok güzel duruyordu, onlar da bir dahaki sefere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Yeterli güneş almıyor ve çok sulanıyor olabilir. Begonvil çiçek açmak için tam güneş istiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |