![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Sn. Adalet Yağcı, Begonvili yaylada yetiştirmek için uğraşmamanız iyi, hem maddi ve manevi zarar çekmezsiniz, hemde begonvil öldürmemiş olursunuz. Antalya'da denizi gören 300-500 rakımlı dağ eteklerinde bile kışın ölüyor. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Begonvil
Sayın mutlu 426 mesajda görüldüğü gibi ada begonvilinin şekli ve dağılışı sizdeki calı begonviline benzemiyor bitki çelik yapıp tutduktan sonra hemen ana bir dal verip süratlen yükselmeye başlıyor calı begonvilinde bu durum olmuyor Ayrıca ada begonvilinin çiçeğinin göbeğindeki organlar koyu mor calıda öğle değil İstanbulda calı begonvilide var fakat bitkinin formu ada begonvili gibi değil ve maalesef ben dahil kandırıldık calı begonvilini ada begonvili diye sattılar sonu hüsran Adadan celık yaptım sonbaharda gönderebilirim şimdilik vaziyetleri iyi Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
ADA begonvili
Ada begonvilinin dal verme şekli ve dallarının üzerinde çiceklerinin yerleşim tarzı diğer begonvillere benzememektedir Yaprakları da daha uzun ve renkleri koyu yeşil çiçeğini görmeden bitkiyi satın almayınız iyı günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Begonvil
Sayın Kutlu İstanbula gelip de bana uğramadığınız için en azından göndermiş olduğunuz Bergamotların durumunu görmediğiniz için bir şey diyemiyorum Bir defa tekrar İstanbula geldiğinizde begonvil konusunu begonvillerin yanında konuşalım onlarda duysunlar Hoşca kalın Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-04-2022
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |