![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-07-2008
|
Budama ne zaman yapılıyor belli bir zamanı varmı uzman 16 begonvilinizin rengi çok güzel nilay 2002 begonviller pazarlarda satılıyor fiyatlarıda çok uygun 1 metre begonvili 4 ytl aldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-07-2008
|
merhaba uzman 16 ben eski büyük bir küpe ektim begonvillerimi terasta duruyorlar içeri nasıl alırım bilmiyorum yerinden bile kıpırdamıyor üzerini örterim çok soğuklarda yazlıklarda hep dışarıda görüyorum onlara nasıl birşey olmuyor manisa çok soğuk olmuyor inşallah sardırırım duvara kasımda bende budayayım o zaman sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-01-2009
|
Begonvilim Gidici...
Merhaba, Bundan yaklaşık 20 gün önce sera ortamından bu begonvili çok severek aldık. O zaman çok sağlıklıydı. Sonra bahçemizde uygun olduğunu düşündüğümüz bir yere (duvar dibi, uzun süre güneş alan, rüzgarsız) büyük bir saksının içine diktik. Üzeri çiçekli olduğundan çok su vermedik, iyice kurudukça su verdik. Fotoğrafları bundan 10 gün önce çektim, eve ilk getirdiğimizde çok sağlıklı olan çiçeğimiz 10 günde bu hale geldi. Şimdi ise daha da beter. Kurumayan tek bir çiçeği kalmadı diyebilirim. Yeşil yaprakları da bayağı bir pörsüdü. Ne önerirsiniz, yerini mi , sulama sistemini mi değiştireyim? Ya da çaresiz kökten budayım mı? Teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
Alıntı:
![]() yaklasik 11 gun onceki durumu buydu yapraklari porsumustu ![]() yer degistiricegi icin direk gunese cikarmadim ve suyunu normal gerekenden biraz daha fazla verdim iste 11 gun sonra bizim bego iyilesti ve boyle oldu ![]() Düzenleyen akoman : 21-06-2009 saat 11:44 Neden: eksik bilgi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2020
|
Alıntı:
|
|
![]() |