![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2006
|
Gerçekten çok güzelmiş, alacalı yapraklı bitkilere bayılıyorum çiçeklenmelerine gerek yok yapraklarının güzelliği yetiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Bougainvillea Havalar güzel gidiyor bu ay çelik yapmaya devam Çelikleri ana beden üzerinde en fazla bir karış olan sürgünlerdan seçin Bir şişeye bir çelik , yapmayın şişe mi yok Şişe içinde uygun olmayıp bozulan bir çelik diğer çelikleri mantar hastalığına davet eder Güneşe koymayın Bol ışık 20 derece bir ortam Hepsini söylersek bize bir şey kalmıyaçak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Begonvilin doğuşu
Yeni begonvil Plastik su şişesine konan begonvil çeliği 3 ay oldu Göründüğü gibi yeni yapraklar vermeye ve şişenin dibinde göründüğü gibi ,bayağı uzun kök verdi Şişe içinde çiçek vermesini sağlıyaçağım Sizi begonvil yetiştirmeye davet ediyorum Bu güne kadar kapalı olan pet şişeyi makasla orta yerinden kestim Bundan sonra açık olarak yaşayaçak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Kurutabilirsiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Ada begonvili
Solmaya başlayan ada begonvillerini vazoya aldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Bakın burada saygıdeğer arkadaşımız ahmeter'in yöntemi. http://www.agaclar.net/forum/sarilic...tm#post1196714 Bu Konuda Ara yazan yere tıklarsanız pet şişede nasıl köklenir öğrenirsiniz. Aramayı bir kere öğrenince, her konuda, bu site bir hazine. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2020
|
Alıntı:
teşekkürler sayın jezebel acaba her ay yapılabilir mi yoksa belli bir dönemde mi yapılması gerekiyor ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Haziran ve Temmuz diye yazmıştı bir yerde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2008
|
Sayın Ahmeter in yöntemiyle yani, pet sisede yılın her ayı olur. Güç olur, uzun olur ama mutlaka köklenir merak etmeyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|